[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Omega, Pilzno - Strona 31 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Strona 31 z 56 [ Posty: 1106 ] Przejdź na stronę Poprzednia 129 30 31 32 3356 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 23 lut 2011, 21:18
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: VOLVO

Cytuj:
Witam.Niedawno zdałem prawko C+E i mam pytanie jak tam z przyjęciami młodych kierowców bez doświadczenia??co trzeba wiedzieć na początek w takiej jeżdzie bo nie ukrywam jestem zielony.jaki jest system pracy??czy na początku dają na przyuczenie komuś czy odrazu solo??
z tego co słyszałem to na tandemy nie bedzie problemu:)
pierwsze kolko w podwójnej a później sam...gadałem w poniedziałek z chłopakiem, dopiero kwity zrobił, 1 kolko w podwójnej a teraz pojechał sam do Paryża...
ale zadzwoni i się zapytaj

Post Wysłano: 23 lut 2011, 21:49

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

ok dzięki wielkie za informacje

Post Wysłano: 23 lut 2011, 22:54
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 13621460

Małe co nieco ;)
Obrazek

Post Wysłano: 23 lut 2011, 22:59

Użytkownik

Użytkownik

Krzychu, młodych szczególnie przyjmują w ubojniach drobiu, podwykonawcy DHL itp. Z tym niestety wiąże się jazda w większości po nocach. W ubojni średnio dostajesz 0,30 zł za kilometr na chłodni.

Post Wysłano: 23 lut 2011, 23:08
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 11
Samochód: Opel

Kumpel ze studiów pracował w wakacje w Omedze. Jego staruszek jeździ tam na stałe. Zapytałem go jak się jeździło itp, itd. Padła ciekawa odpowiedź: "Jeden wielki kołchoz" :wink:
Na zarobki nie narzekał. Mówił, że w 2 miechy wykręcił 9tysia. Ogólnie pozytywnie się wypowiadał.

Post Wysłano: 24 lut 2011, 14:29

Użytkownik

Użytkownik

GG: 3620807

koledzy a orientuje sie ktoś czy aby do omegi się zatrudnić trzeba mieć 25 lat jak piszą na stronie czy można zaraz po szkole

Post Wysłano: 24 lut 2011, 16:00

Użytkownik

Użytkownik

Napiszcie jak możecie jak jazda wygląda: w jakim systemie jeżdżą 3\1 czy 2, czy są zjazdy na bazę i jak wygląda sprawa z podwójnymi obsadami na stałe?

Post Wysłano: 25 lut 2011, 8:30
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Volvo FH

Cytuj:
Napiszcie jak możecie jak jazda wygląda: w jakim systemie jeżdżą 3\1 czy 2, czy są zjazdy na bazę i jak wygląda sprawa z podwójnymi obsadami na stałe?

Przez telefon nie chcą udzielić informacji? :>

Post Wysłano: 25 lut 2011, 8:31

Użytkownik

Użytkownik

GG: 5123594
Samochód: Renault Master 150 dCi

Orientuje się ktoś czy te Niebieskie TGXy XLX pod chłodniami są ich czy może jakiś podwykonawca ?

Post Wysłano: 25 lut 2011, 9:14

Użytkownik

Użytkownik

Z tego co sie orientuje to jest tam chyba 1 czy moze 2 szt w tym kolorze i sa to wozy omegi i musze powiedziec ze ciekawie wygladaja w tym kolorze.

Post Wysłano: 25 lut 2011, 16:40

Użytkownik

Użytkownik

Kolego przez telefon to wszystko pięknie i ładnie mówią, a ja pytam kierowców jak to w praktyce wygląda.

Ma może ktoś jakieś informacje o firmie Dantrans Rudna Mała, bo nigdzie ich nie mogę znaleźć zero opinii.

Post Wysłano: 26 lut 2011, 13:30
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
kolego w Pilznie nie ma zadnego ''systemu'' :lol: smiac mi sie z tego chce jak ktos gada ze w tej czy siakiej firmie jezdza 3/1, lub 4/1...toz to jest jawne zezwalanie na niewolnictwo!Owszem praca kierowcy nie nalezy do latwych, jest meczaca, stresowa, bywa sie poza domem itd ale na litosc tez jestesmy ludzmi majacymi rodzine,znajomych, i kazde dlugie rozlaki z bliskimi sa niewskazane!bede ciagnal ten temat choc to nie ten watek i mam oto takie pytanie-dlaczego niemiec, francuz nie buja sie po europie po 2-3 tygodnie?odp?bo maja to w d...(NIE POROWNYWAC ZAROBKOW!!!)mozna przeciez zorganizowac wyjazd, zrobic np hiszpanie, moze jakis przerzut po drodze i laduje Z POWROTEM do chalupy!trasa w 2 tygodniach zrobiona, wracam, odpoczywam i dalej jade...Byc moze niektorzy lubia siedziec po parkingach itd...ich wybor...''System''3/1, 4/1 jesli mozna tak to nazwac c e c h uj e firmy ''uduś''i w d...mialbym prace przy takich warunkach...
Cytuj:
Z tego co sie orientuje to jest tam chyba 1 czy moze 2 szt w tym kolorze i sa to wozy omegi i musze powiedziec ze ciekawie wygladaja w tym kolorze.
Cytuj:
Orientuje się ktoś czy te Niebieskie TGXy XLX pod chłodniami są ich czy może jakiś podwykonawca ?
co Wy macie z tymi podwykonawcami?! nie ma w Pilznie zadnych podwykonawcow...
jesli chodzi o kolory to napisze jeszcze ze w Pilznie byl zielony MAN-stoi rozbity na komisie, sa niebieskie wspomniane MAN-y (szt 2 nie bede sie madrzyl co do ilosci ale sa na pewno co najmniej 2, jednym jezdzi moj serdeczny kolega Arek), sa rowniez biale MAN-y, ktore w ogole sa nie oklejone,ciagna biale naczepy chlodnie rowniez nie oklejone wyjatkiem jest kilka naczep z oklejeniem LIDL'a, sa czarne VOLVO-kilka sztuk(starsze wersje), jest rowniez pomaranczowy MAN :) no i na koncu sa 2 wozy flagowe VOLVO fh520 w pieknym wiśniowym kolorze...
Juz nic mi innego nie przychodzi do glowy :lol:
glowne barwy sa znane i nie trzeba o nich pisac.
Cytuj:
koledzy a orientuje sie ktoś czy aby do omegi się zatrudnić trzeba mieć 25 lat jak piszą na stronie czy można zaraz po szkole
tak kolego jest wymog 25 lat. Kiedys byla taka sytuacja gdy kolega chcial sie przyjac-musialem sie sporo nakombinowac(poswiadczyc za niego ze ma pojecie itd) zeby jezdzil ale sie udalo-wiec jak masz tam jakiegos wujka, znajomego to Cie jakos wkreca, Piotrek Bryg walnie Ci wyklad na temat jazdy, przeszkoli i w droge :D. Zakladam ze masz jakies pojecie,bo inaczej to troche lipa, nie pisze o doswiadczeniu bo to nie mozliwe zebys mial jesli zaczynasz no a gdzies trzeba zaczac:)

powodzenia!

Post Wysłano: 26 lut 2011, 21:08

Cytuj:
hej Jester!dawno Cie tu nie bylo...
traiskirchen niestety juz nie obslugiwany, gdyz zamkneli zaklad...
http://diepresse.com/home/wirtschaft/ec ... endgueltig
strona po niemiecku a ten luks chyba tez nie idzie nic chlopaki nie gadali zeby tam jezdzili...reszta sie zgadza
pozdrawiam
A nie było, nie było mnie chwilę. Jeszcze przypomniało mi się, że do Puchova (SK) latali i to w dodatku z "podwójnym kiprem" co za moich czasów nawet jeden siłownik tam złamali :D
Obsługiwali też Otrokovice (czy też Otorkovice) ale to raczej sadza w big-bagach szła, sam kiedyś ładowałem naczepę na Degussie w Jaśle.

Post Wysłano: 26 lut 2011, 22:43
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

no tak slynny Puchov ech...bajzle na kolkach i smierdzi do dzis dnia komuna i to od samej bramy:)
do Otrokovic chlopkai lataja normalnie z silosami...

Post Wysłano: 04 mar 2011, 17:07

Użytkownik

Użytkownik

Wiecie moze ile samochodów jezdzi na podkarpackim parku logistycznym?Wiem że mają tam odkupione z trans poludnia volva fl,sprintery oraz swoje małe many z poodpinanych tandemów oraz samochody podwykonawców czy maja jeszcze jakies swoje pojazdy?

Post Wysłano: 06 mar 2011, 14:16
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Wiecie moze ile samochodów jezdzi na podkarpackim parku logistycznym?Wiem że mają tam odkupione z trans poludnia volva fl,sprintery oraz swoje małe many z poodpinanych tandemów oraz samochody podwykonawców czy maja jeszcze jakies swoje pojazdy?
zadzwon i zapytaj :)

jest kilka prywatnych samochodow, ktore swiadcza uslugi dla P.P.L...
chodzi mi po glowie jedna firma ale nie moge jej sobie przypomniec jest chyba z pilzna lub okolic...

Post Wysłano: 07 mar 2011, 8:26

Użytkownik

Użytkownik

Czy te many białe z chłodni nie oklejone nie są czasem po equsie?

Post Wysłano: 07 mar 2011, 9:08

Ostatnio, w zeszłym tygodniu, mijałem się pod Kolbuszową z PKS-em Rzeszów. Biały MAN pod chłodnią z Tesco. Nie zrozumiałem kierowcy, coś miał z radiem, ale pytałem czy nie mają teraz roboty dla Tesco.
Grześ_7930 zapomniałem jeszcze o Geretsbergu :D w Austrii. Tam też jeździli, ale, czy jeżdżą nadal?

Post Wysłano: 07 mar 2011, 11:15
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Ostatnio, w zeszłym tygodniu, mijałem się pod Kolbuszową z PKS-em Rzeszów. Biały MAN pod chłodnią z Tesco. Nie zrozumiałem kierowcy, coś miał z radiem, ale pytałem czy nie mają teraz roboty dla Tesco.
Grześ_7930 zapomniałem jeszcze o Geretsbergu :D w Austrii. Tam też jeździli, ale, czy jeżdżą nadal?

dla ścisłości nie PKS, a PP.PKS

Post Wysłano: 07 mar 2011, 19:41
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: MAN-TGX

Robota dla tesca jest... jeżdżą pod warszawę po towar , i dalej jeździ tylko pięć zestawów z tej firmy. w omedze jeżdżą również dla Lidla..

Strona 31 z 56 [ Posty: 1106 ] Przejdź na stronę Poprzednia 129 30 31 32 3356 Następna