Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 01 lut 2011, 18:20
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: TGS 35.440

Cytuj:
Cytuj:
Ma ktoś może fotki nowych Erek w ich barwach ? Często jakieś konwoje jeżdżą przez Pisz nawet mam ich auto w swojej galerii :http://adamdaf.picturepush.com/

Może napisz co nie jezdzi przez Pisz będzie łatwiej i szybciej :/ przez Olsztyn też jezdzi mnóstwo zestawów i nikt się nie sra jak Ty!!!!Zachowujesz się jak małe dziecko ooo jedzie to i to wow!!!!Puknij się w głowe!!!
Ale wiesz, nie masz ich auta w swojej galerii.. :lol:

Post Wysłano: 01 lut 2011, 23:05
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 9542791
Samochód: A raczej jego brak...

Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ma ktoś może fotki nowych Erek w ich barwach ? Często jakieś konwoje jeżdżą przez Pisz nawet mam ich auto w swojej galerii :http://adamdaf.picturepush.com/

Może napisz co nie jezdzi przez Pisz będzie łatwiej i szybciej :/ przez Olsztyn też jezdzi mnóstwo zestawów i nikt się nie sra jak Ty!!!!Zachowujesz się jak małe dziecko ooo jedzie to i to wow!!!!Puknij się w głowe!!!
Ale wiesz, nie masz ich auta w swojej galerii.. :lol:
Obrazek

Nie chce mi się latać po całej galerii i nawet czasu na to brak, wiec dałem new up, a w weekend poszukam na swojej galerii :wink:

Post Wysłano: 02 lut 2011, 16:30

Użytkownik

Użytkownik

GG: 6375157
Samochód: MB Actros

Post Wysłano: 08 lut 2011, 19:53
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

GG: 1

Nie wie ktoś może ile oni tych najnowszych Scanii mają bo ostatnio 2 sztuki widziałem

Post Wysłano: 28 maja 2011, 18:48

Użytkownik

Użytkownik

GG: 4542692
Samochód: MAN

Post Wysłano: 30 maja 2011, 17:14

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Dzisiaj byłem rozmawiać u nich o pracę. Wszedłem do pokoju, gdzie siedzi cała " dyrekcja " i na samo dzień dobry od " Pana " Mariusza usłyszałem słowa: Proszę wyjść i poczekać chwilę. Więc wyszedłem i czekałem na korytarzu. Po pewnym czasie jaśnie pan raczył w końcu wyjść do mnie, kierując do mnie słowa:
- Słucham Pana?
Na co ja z zapytaniem czy nie poszukują kierowców na auta ciężarowe.
- Praktykę w transporcie międzynarodowym Pan ma?
- Niestety nie.
- Więc nie mamy o czym rozmawiać.
- Aha. Do widzenia.
Także świeżaków nie przyjmują i mają bardzo miłe podjeście do ludzi :lol:

Post Wysłano: 17 paź 2011, 22:54

Użytkownik

Użytkownik

GG: 7744135
Samochód: vw t4

Wiec kolego olej i szukaj pracy na zachodzie tak jak ja.
Naszukałem sie pracy w PL,nic z tego ciekawego nie wszyszlo.Jezdzilem ok.roku na miedzynarodowce w Pl.Ale zaryzykowalem i wrocilem z powrotem na wyspy i tu znalazlem prace ktora mi odpowiada.
Niedawo mialem tel.o prace w PL ale podziekowalem ,gdyz jak chcialem pracowac to kazdy mnie olewal.
Zobaczymy jak bedzie za jakis czas kiedy kierowcow bedzie coraz mniej i nie kazdego bedzie stac na kwalifikacje wstepna i takie podobne papiery.Beda placic nam kierowcom abysmy tylko u nich pracowali.
Tylko kwestia czasu.Trzeba sie szanowac anie pracowac jak zwierz w podwojnej obsadzie goniac jak pies za kielbasa.
Tu mam prace 10-12h.Co dzien w domu i to sie liczy.Reszte prosze sobie dospiewac.

Ostatnio zmieniony 18 paź 2011, 9:16 przez Leszek, łącznie zmieniany 1 raz.
Jaki to ma związek z tematem?