[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Firmy wykonujące transport na potrzeby własne. Gliwice - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
GG: 8694441
Witam.
Potrzebuję listę firm w okolicach Gliwic, Pyskowic, Strzelec Opolskich wykonujących transport na potrzeby własne. Może jakieś firmy na strefie ekonomicznej?
_________________ SENS ICH ISTNIENIA - także i mój!
Szukałem, ale nie ma tam przecież wszystkich firm. Na tej liście są przeważnie firmy stricte transportowe.
A mi chodzi także o firmy, których jedyną działalnością nie jest tylko transport.
Oczywiście że jest coś takiego. Przykład? Moja firma. Mam wesołe miasteczko, które musi być transportowane. I transport nie jest moim zajęciem podstawowym i ciężarówki oraz prawo jazdy mam na potrzeby własne, a nie do transportu.
Oczywiście że jest coś takiego. Przykład? Moja firma. Mam wesołe miasteczko, które musi być transportowane. I transport nie jest moim zajęciem podstawowym i ciężarówki oraz prawo jazdy mam na potrzeby własne, a nie do transportu.
Jest PRZEWÓZ na potrzeby własne. Transport to zupełnie co innego. Widzę, że nadal koledzy nie odróżniają podstawowych pojęć.
Witam.
Potrzebuję listę firm w okolicach Gliwic, Pyskowic, Strzelec Opolskich wykonujących transport na potrzeby własne. Może jakieś firmy na strefie ekonomicznej?
co chciałbyś wiedzieć,mamy 2 zestawy i 1 solo.Auta na własne potrzeby...
GG: 8694441
Od czerwca chciałbym zacząć pracę w zawodzie kierowcy. A że mam 19 lat, prawko C+E i kurs na przewóz rzeczy (robiony "po staremu") to mogę jeździć w firmach wykonujących przewozy na potrzeby własne. Dlatego szukam takich firm, żeby się troszkę zorientować.
Jak "po staremu" to możesz jeździć do 7,5t
Powyżej też trzeba mieć 21
To czemu inspektor z programu NA OSI mówił że można jeździć powyżej 7.5t jeśli ma się stary kurs na przewóz rzeczy i poniżej 21 lat ? Nie mogę teraz znaleźć tego nagrania, ale oglądałem to z 2 tyg temu w internecie.
_________________ Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma...
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 7 gości