Chyba wszędzie w naszym kraju są takie drogi... Po zeszłorocznej zimie i tym "łataniu" dziur mam całą maskę w odpryskach... Szkoda gadać, ale niestety to nasza szara rzeczywistość. Niech dalej tylko przesuwają terminy oddania poszczególnych dróg, a będzie jeszcze lepiej.
No niestety o ile w lato jeździło się jako tako to w zimę jest po prostu masakra, szkoda gadać. Najlepszy na nasze drogi jest chyba SUV a ja się poruszam nissanem primerą.
Ku... co tu jakieś meteoryty pospadały Jakby nie polskie rejestracje to można by pomyśleć że to Ukraina. Teraz na wiosnę większość dróg tak będzie wyglądała, bo tak panowie drogowcy tak je naprawiają. Jedne i te same firmy wygrywają przetargi. W interesie tych firm jest dziadowskie łatanie żeby ciągle mieć robotę. Panowie urzędnicy ustawiają przetargi, a pieniążki biorą od wykonawców pod stołem. Wszyscy zarabiają i są zadowoleni. Tylko transport dobija się coraz większymi opłatami i zwala na niego wszystko co złe.
Można wprawdzie jechać lewym pasem, gdzie jest ich mniej (albo było, bo ostatni raz jechałem 3 tygodnie temu), ale wiadomo że 90 i lewy pas to nie jest najlepsze wyjście... W nocy to już w ogóle masakra, ani dziur nie widać, ani tego że szklanka jest na drodze...
Droga aktualnie została wyremontowana na całym odcinku zrobili chodniki po obu stronach drogi, a w miejscu w którym zaczyna się filmik zrobiona jest wysepka.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 6 gości