Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
ja tam jeździłem i opisałem jak jest, kontakt z kolegami mam do dziś i wiem co i jak jest, i się narazie nie zmieniło. pozatym że jedzie R500 kolor bordo tłumik ryczy znaczek 500+, a silnik 380 , prezes kupuje chłopaki maluju i o to takie cudaki, tzw miłe tygrysy w firmie, za warszawe to chyba 120-140 złotych bylo zależy z jakiej spedycji i jaka pucha waga itp,
_________________ Nie rabotajesz, to i nie kuszajesz:)
z tego co wiem , to znajomy jeździł w tej firmie , ale nie robil Warszawy za 1100zł tylko okolo 2000zł
Chyba z dwa lata temu za tyle robił W-awę. Kaszuby jak kaszuby ale trochę myślą bo krótsze stałe trasy mają za dobre pieniądze i nie muszą pakować 2x20 tylko spokojnie 3-4 kursy i wszystko gra. Lepsze to niż ciągać dwa tematy na Kraków i mieć kasę ale za to kosztem nerwów i sprzętu bo nie wierzę że Mławiak weźmie jedną 20stkę i poleci z nią na południe.
Dobrze kolega Maciek_Karsin pisze. Chłopaki w Gdyni to patrzeć na Mławiaków nie mogą.
A wracając do tematu:
Cytuj:
500 i wzwyz to przewaznie Gdansk i kierunek centralna polska , do hamburga nie jeżdżą, maja jeszcze pare FH. Tak szczerze mowiec gdyby nie jazda na wariata, to ktos kto nie sprawial problemow źle by nie miał. Zakaz zjazdów pod dom.
Cytuj:
Chłopaków z tych 3 osiowych Skakanek kojarzę, jechaliśmy swego czasu w małym "polskim konwoju" niemieckimi landami na Hamburg
_________________ ...Moscow Express...
.:Brudna kabina, biała naczepa chłodnia i kierunek Rosja Wschodnia:.
.:Najważniejsze Żeby Jechać I Czuć Uciekające Spod Kół Kilometry:.
.:Rozpoczyna Się Olimpijką, Poprzez Ural, Bajkał Kończąc Na Wladyvostoku:.
Samochód: Renault Premium / Range T
Cytuj:
kolego chyba ci sie pomyliło albo jeżdzą takie scanie podobne. NIE jeżdża do Hamburga tylko Gdańsk i Gdynia
Możliwe, to Ty tam jeździłeś, nie ja. No i możliwe, że jakieś podobne wiśniowe Scanie jeżdżą na HH, ale jestem niemalże pewien, że ich tam widziałem. Cóż, najwyraźniej się przewidziałem. MANowi w takim razie też się zdawało.
_________________ B O B i
Tiry na tory, pociągi na drogi, tory na traktory, traktory do obory.
ja tam jeździłem, koledzy z ktorymi mam kontakt dalej jeżdzą i nawet dzis dzwonilem do jednego zeby sie przypytac i potwierdza ze NIE tylko Gdańsk i Gdynia.
_________________ Nie rabotajesz, to i nie kuszajesz:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 6 gości