WITAM
Może lepiej kupić samochód 3 osiowy 6x6 lub 6x4 z silnikiem powyżej 450KM do niego dokupić przyczepe 3 lub 4 osiową, daje to lepsze rozwiązanie, bardziej elastyczne i uniwersalne tylko troszke więcej grosza by sie przydało.
Pozdrawiam
_________________ Mój uśmiech jest bezcenny za wszystkie inne zapłacisz kartą VISA :)
>>>>V8POWER<<<<
MOC JEST BOGIEM PRĘDKOŚĆ NAŁOGIEM QUATTRO ZABAWĄ A TURBO PODSTAWĄ
Koledzy tam gdzie robi mój Brat też nie ma szału . Mają MAN-a F2000 4x2 z 400 Konnym silnikiem i jakoś daje rade . Naczepy fakt też nie mają za dobrą bo wysoką z 4-osiami. Ale Auto zarabia na siebie
chce wozic koparke , ale jak bedzie trzeba to tez zrobie jakies usługi dalej... 50 Tys ... powinno starczyc na taki zestaw ... bynajmniej mi sie tak wydaje . ale widze ze sa na forum ludzie ktorzy zapomnieli ze od czegos trzeba zaczac i tylko krytykuja ...
kolego lepiej naczytac sie krytyki na forum i przemyslec jeszcze raz czy ci opłaca taki biznes niż potem stać na drodze i leżeć pod autem ciągle coś naprawiając. tu nikt nie ma interesu w tym zeby ci źle doradzac. po prostu każdy wypowiadający sie troche wie na temat i próbuje pomoć. jak nie chcesz słuchac przykrych komentarzy to nie trzebabyło zakładac tematu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 2 gości