[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Płace na gabarytach - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Strona 1 z 1 [ Posty: 6 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 12 gru 2010, 21:31
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 18083345
Samochód: Man TGX

Potrzebuje info na temat wysokosci wypłat na gabarytach.Czy sa wieksze niz na normalnych zestawach jeśli tak to prosze o przykład dobrej firmy

Zapraszam!!!
http://www.youtube.com/user/Dawid10026

Post Wysłano: 12 gru 2010, 21:41

Ładowałem kiedyś kierowcę z mojej ówczesnej pracy właśnie gabarytem do Anglii. To była zima 2007/2008. Firma z lubelskiego, ale jakaś mała i mało znana. Nie pamiętam niestety nazwy. Specjalizowali się właśnie w transporcie gabarytowym do Irlandii i Anglii.

Przyjechał około 7 tak jak zaczynaliśmy zmianę. Pierwsze nasze pytanie: "Śpieszy się Panu?". On mówi: "Panowie - ja mam płacone za każdą godzinę załadunku (stawki nie pamiętam) więc możecie mnie ładować całą zmianę". Tak też zrobiliśmy, nam dniówka zleciała i on zadowolony. Ale to taki epizod mało wnoszący do tematu.

Więc wracając... Twierdził, że jego zarobki wtedy wynosiły 6-7 tyś zł netto. Potem ładowaliśmy jeszcze kilku innych kierowców z tej firmy i też to potwierdzili. Jak jest teraz - nie jestem Ci w stanie powiedzieć, ale masz obraz jaka różnica była 2-3 lata temu w zarobkach przynajmniej w tej firmie.

Post Wysłano: 12 gru 2010, 21:52

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Volvo FH

Tylko ze 2 - 3 lata temu, to hasło "szóstka z przodu bo nie jade" przyswiecalo kazdemu kto na ring berliński umiał trafić jadac z plandeką.

Ciekawe jak teraz zarobki na gabarytach, w momencie kiedy na plandekach spadły.

Kania to ch uuu j!!! 8)

Post Wysłano: 12 gru 2010, 22:39

Użytkownik

Użytkownik

Wolfcan ma rację.Niestety nie mogę powiedzieć ile,obowiązuje mnie tajemnica.Jest OK :)

Ostatnio zmieniony 12 gru 2010, 22:40 przez DRIVER1965, łącznie zmieniany 1 raz.

Post Wysłano: 12 gru 2010, 22:40
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 18083345
Samochód: Man TGX

Tez mnie to ciekawi.A jak jest w czasie zimy w PL co wtedy wozicie??

Zapraszam!!!
http://www.youtube.com/user/Dawid10026

Post Wysłano: 12 gru 2010, 22:44

Użytkownik

Użytkownik

Już rzygam tą robotą tyle tego mamy,sporo tego sprzedajemy.Pomiędzy świętami też jedziemy do niemcowni na pusto.

Strona 1 z 1 [ Posty: 6 ]