[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Tacho analogowe podwojna obsada? - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
GG: 0
Samochód: man
witam! przeszukalem to forum i neta i nigdzie nie moge znalezc wzoru jak opisywac tarczki jak sie jezdzi w podwojnej obsadzie?? czy cos sie dodatkowo wypelnia?? wiem ze sie przeklada jak sie zmieniamy ale wpisuje sie cos?? wszedzie sa wzory ale tylko jak sie jezdzi w pojedynke.dziekuje za kazde info!!
Nic nie opisujesz. W czasie zmiany kierowców przekładacie tylko tarczki i tyle. Po odpoczynku dobowym normalnie "zamykacie" tarczkę jak w pojedynczej obsadzie.
Musisz tylko uważać, żeby po 24g zmienić tarczkę na nową.
Zasada jest taka - tego, który prowadzi, tarczka jest na górze w tacho.
dzieki kolego!a powiedz mi jak z kilometrami jest? wpisuje ilosc przebytych kilometrow z przodu razem? bo wiadomo przeciez ze nie calosc drogi przebylem sam, chodzi mi o to jaki stan licznika i ilosc km wpisac?
aha czyli wpisuje stan licznika kiedy zaczynamy i kiedy konczymy nie wazne kto prowadzil?? i nic wiecej nie opisuje?? czyli praktycznie wszystko tak samo jakbym sam jechal hmm?? dzieki.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 4 gości