[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Omega, Pilzno - Strona 27 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Strona 27 z 56 [ Posty: 1106 ] Przejdź na stronę Poprzednia 125 26 27 28 2956 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 01 lis 2010, 22:47

Użytkownik

Użytkownik

GG: 9526141

Cytuj:
Cytuj:
Dodajmy, że w 2 miesiące 8) .
chlopcze to chyba za twoja zabawe z klockami...
sa jeszcze ludziska,ktorzy sie szanuja...
Śmiałem sobie tutaj za żartować, lecz chyba kolega jednak nie zrozumiał :wink: .
Po prostu przytoczyłem posta z kilku stron wstecz :)

Post Wysłano: 02 lis 2010, 10:14
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: VOLVO

no widzialem takie haslo kilka stron wczesniej...
odebralem to oczywiscie w formie zartu bo jakzeby inaczej... :lol:
moze i niektorzy jezdza za 2-3 tys/m-c ale sami sa sobie temu winni...

Post Wysłano: 02 lis 2010, 17:04

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

grzesiu w omedze jeździłem i te klimaty pracy znam bardzo dobrze także 5 tyś brutto może masz na fakturze, a na dużym zusie ile ci zostanie? znam troche kierowców i wiem jakie są teraz zarobki widać że masz poczucie humoru. Może pochwal się w jaki sposób obliczają ci zarobek bo to jest loteria ile zarobisz ,widać młody człowiek z ciebie i chyba z mamą jeszcze mieszkasz.

Post Wysłano: 02 lis 2010, 17:34

Użytkownik

Użytkownik

jeszcze grzesiu ci napisze że ty jeśli jeżdzisz w omedze to najwyżej ze dwa miesiące taki nowy narybek i to na słowacje bo za często jesteś na forum a niewiem czyś fakture już widział na oczy bo koło 5 przychodzi pocztą a kasa i tak może być inna.

Post Wysłano: 02 lis 2010, 17:56
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: 105.510

Cytuj:
czy sie robi czy sie lezy 5000 sie nalezy
tarczki za okno i oczy na zapałki :lol:

Post Wysłano: 02 lis 2010, 18:52
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

tak sie sklada drodzy koledzy ze juz dawno stuknelo 3 lata jak jezdze :lol:
nie podaje ceny brutto tylko netto...gdybym podkladal i kombinowal doszloby do 7000...
nie mam tu zamiaru sie klocic ani pisac ze ci ktorzy dawali sie w ch...robic tak mieli...

znam troszke kierowcow rozmawiam na parkingu i niech mi nikt nie pier...jeden z drugim ze jest inaczej!!!
dawales sie w balona robic stales na parkingu w swieta itp a pozniej przychodziles i plakales ze jest tak czy inaczej...
trzeba bylo wczesniej reagowac a nie pyskowac na parkingu...
jeden musi miec [wycenzurowano] zeby drugi mial dobrze...
sorki ze ty miales [wycenzurowano] i sie zwolniles

szkoda ze wczesmniej pracowales i dopoki nie przyszedl cichon(wie kazdy omegus o kogo chodzi) dawalo sie spuszczac paliwko itp bylo ok...
a ze wielu kierowcow nie potrafi jedzic ekonomicznie!!!(kombinowac zeby cos zostalo)to wielkie LARUM...przychodzily obciazenia i wielkie klotnie ...
ot cala prawda...
pisalem rowniez ze nie mam zwyczaju nikomu dupy lizac...nie jestem uwiazany z OMEGA PILZNO!!!
szanuje ludzi spedytorow(nie wszystkich bo niektorzy nie maja pojecia co w ogole w pilznie robia...szanuje tez godawskich bo to sa pracodawcy i niechca zeby ktos i ch oszukiwal... (WIELKIE POZDRO DLA PIOTRA BRYGA!)to normalne mam 500 aut kazdy kradnie dziennie 1 litre to mam juz 500 litrow dziennnie*24 dni robocze to robi roznice...)
poza tym jestem za tym zeby praca kierowcy byla wynagrodzona godziwie bo nie nalezy do najlatwiejszych i nie mniej stresujacych...
I DZISIALJ RUSZAM NA NIEMCY...
pozdrawiam...

PS...W PRZYSZLYM ROKU ZACZYNAM BUDOWE DOMU, fakt narazie mieszkam z mama...

Ostatnio zmieniony 02 lis 2010, 19:27 przez grzes_7930, łącznie zmieniany 2 razy.

Post Wysłano: 02 lis 2010, 19:24

Użytkownik

Użytkownik

Grzesiu ty nawet na słowacje nie jeździsz bo już jesteś na forum a ci...ń był taki uczciwy że z roboty wyleciał , o spalaniu nawet nie pisz bo na frytkach choćby najlepszy samochód nie chce jechać , ty myslisz ze jesteś jedynym uczciwym kierowca w omedze a wszyscy w koło kradną, o zarobkach to naprawdę mało wiesz ile się zarabiało .

Post Wysłano: 02 lis 2010, 19:32
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Grzesiu ty nawet na słowacje niejeżdzisz bo już jesteś na forum a ci...ń był taki uczciwy że z roboty wyleciał , o spalaniu nawet niepisz bo na frytkach chocby najlepszy samochód niechce jechać , ty myslisz ze jesteś jedynym uczciwym kierowca w omedze a wszyscy wkoło kradną o zarobkach to naprawde mało wiesz ile się zarabiało .
beniu wiesz co nie oszmieszaj sie...
skoro pracowales w "dobrych latach" to nie pisz bzdur...

sie glupio sklada ze mam wujkow ktorzy pracuja od 10 lat...

Ostatnio zmieniony 02 lis 2010, 19:36 przez grzes_7930, łącznie zmieniany 1 raz.

Post Wysłano: 02 lis 2010, 19:33

Użytkownik

Użytkownik

a w omedze jak nie wiesz za co możesz dostać obciążenia to ci moge podać mnóstwo przykładów na pewno ci się przyda z jednym się z tobą zgadzam trzeba mieć jaja robiąc tam bo jak cię wyczują bedą cię obciążać.

widzisz grzesiu nawet wiem że z mamą mieszkasz

Post Wysłano: 02 lis 2010, 19:41

Użytkownik

Użytkownik

grzesiu zapytam cię jeszcze ile ci schodzi zrobić Hiszpanie powiedzmy Madryt i powrót bez przerzutu w ciągu tygodnia to robisz? a ty nie w trasie dzisiaj przecież omegusy zaraz po zakazie wyjeżdżały.

Post Wysłano: 02 lis 2010, 19:48
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
grzesiu zapytam cię jeszcze ile ci schodzi zrobić hiszpanie powiedzmy madryt i powrót bez przerzutu w ciągu tygodnia to robisz a ty nie w trasie dzisiaj przecierz omegusy zaras po zakazie wyjeżdzały

beniu :D
nie jeżdżę na Hiszpanie - nigdy tam nie bylem :lol:
nie bede z toba prowadził polemiki na forum i nie będę bronił omegi Pilzno na forum calej polski bo nie od tego jestem!!!
napisałem ci jak jest i śmieje z tych lalusiów którzy dali się w ch...robić TYLE POZDRAWIAM TYCH KTÓRZY STRACILI TROSZKĘ ZDROWIA W PILZNIE.

Post Wysłano: 03 lis 2010, 15:48

Odnośnie obciążeń to na odchodne dostałe 25 Eur za to, że pojechalem z cytrusami AP-7 zamiast N-II, która miejscami jest (była?) cholernie dziurawa.
Ryzyko "połamania się" skrzynek i obciążenia finansowego było większe, jak to 25 EUR, no ale nie obchodziło to Jacusia "Laptopa", który jak się później okazało, narobił takiego gnoju w firmie z paliwem i obciążeniami, że szkoda mówić.
A z plotek krążących po bazie (zasłyszane w czerwcu tego roku) Jacuś wylądował ponoć w Straszęcinie...

Post Wysłano: 04 lis 2010, 18:03

Użytkownik

Użytkownik

Jester podałeś bardzo dobry przykład obojętnie co byś zrobił, którędy byś pojechał byłbyś obciążony a tzw. laptop jeśli to prawda co piszesz że wylądował w Straszęcinie tak ludziom życie umilał ,wydawało mu się że jest Bogiem i carem w omedze a sam dziadostwo robił

Post Wysłano: 07 lis 2010, 11:39
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

''z jednym się z tobą zgadzam trzeba mieć jaja robiąc tam bo jak cię wyczują bedą cię obciążać''
sam widzisz,prawda jest taka ze obciazenia wystawiali prawie za wszystko...nie musisz mi wymieniac :lol:
chcieli sie prezesowi podlizac,zainpomowac to robili takie g****. jeden od razu z piesciami szedl to grzecznie anulowali a drugi ze wolal na parkingu pyskowac a nie upominac ise o swoje to tak juz zostawalo i tu wykorzystywali slabosc innych...
co do cichonia(sam zlozyl wypowiedzenie) to gdyby faktycznie tak skonczyl to mi go szkoda...robil swoje ale moze i mial do tego pelne przyzwolenie :?: :?: :?:
Cytuj:
Odnośnie obciążeń to na odchodne dostałe 25 Eur za to, że pojechalem z cytrusami AP-7 zamiast N-II, która miejscami jest (była?) cholernie dziurawa.
Ryzyko "połamania się" skrzynek i obciążenia finansowego było większe, jak to 25 EUR, no ale nie obchodziło to Jacusia "Laptopa", który jak się później okazało, narobił takiego gnoju w firmie z paliwem i obciążeniami, że szkoda mówić.
Cytuj:
Grzesiu ty nawet na słowacje niejeżdzisz bo już jesteś na forum o spalaniu nawet niepisz bo na frytkach chocby najlepszy samochód niechce jechać , ty myslisz ze jesteś jedynym uczciwym kierowca w omedze a wszyscy wkoło kradną o zarobkach to naprawde mało wiesz ile się zarabiało .
znam gosci ktorzy przy kazdej mozliwosci pisza do pana wojcika jak przejechac stad-tam nawet jesli chodzi o 20 km :lol: od tego tam sa i wtedy mialbym ich w d..

frytki frytkami faktycznie auto spala ze 2-3 litry/100km wiecej ale przy pelnym obciazeniu i w trudnym terenie sprawdzone nie tylko przeze mnie :D
i nie mysle ze jestem uczciwy...nie mysle tez ze wszyscy kradna :D
a zarobki to na prawde nie pisz takich rzeczy bo ci pisalem ze mam wujkow specjalnymi lizusami nie sa i zarabiali ''dobre''pieniadze uwierz mi a nie byli sami...

Post Wysłano: 07 lis 2010, 20:53

Użytkownik

Użytkownik

widze że grzesiu wrócił z trasy , gdzie zdążyłeś dojechać za te pare dni kiedy niebyło cię tutaj , miałem racje że wiecej jesteś na forum niż w trasie

Post Wysłano: 07 lis 2010, 22:22

Cytuj:
...co do cichonia(sam zlozyl wypowiedzenie) to gdyby faktycznie tak skończył to mi go szkoda...robil swoje ale moze i mial do tego pelne przyzwolenie :?: :?: :?: ...
Nie twierdzę, że tak było faktycznie, ale znam kilku takich, którzy "sami złożyli wypowiedzenie". Po prostu dostali "propozycję nie do odrzucenia".
Lepiej odejść samemu jak mieć pobrudzone papierki ;)...

Post Wysłano: 08 lis 2010, 8:11
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
widze że grzesiu wrócił z trasy , gdzie zdążyłeś dojechać za te pare dni kiedy niebyło cię tutaj , miałem racje że wiecej jesteś na forum niż w trasie
a cos Ty taki beniu zaborczy?wyluzuj chlopie bo nie na tym polega forum...narzekasz na omege a bardzo czesto tutaj siedzisz(cos w tym jest :lol: ) i wypisujesz swoje zale :lol:
zrobilem niemcy (bylem na zaglebiu)zaladunek i rozladunek w pl teraz pauza sie kreci :U

Post Wysłano: 08 lis 2010, 9:12

Użytkownik

Użytkownik

grzesiu ja pracuje niedaleko miejsca zamieszkania i mogę być tutaj codziennie nie musze się bujać po europie , nie narzekam tylko stwierdzam fakty które ty akurat opisywałeś a jeśli jeździsz do Niemiec i powrót to ściemniać kolego lubisz o kasie i trasach bo znasz to z opowiadań .

Post Wysłano: 08 lis 2010, 9:37
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

BENIU :)
tylko pogratulowac,wszechwiedzacy z Ciebie facet... :Dforum nie jest od tego zebys na mnie jakies farmazony wypisywal...jak to napisales powyzej stwierdzilem fakty, mozesz sie z nimi nie zgadzac ok ale nie pisz mi ze nie mam racji ze mam fantazje itp :lol:

Post Wysłano: 10 lis 2010, 10:28
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
grzesiu ja pracuje niedaleko miejsca zamieszkania i moge być tutaj codziennie niemusze się bujać po europie , nienarzekam tylko stwierdzam fakty które ty akurat opisywałeś a jeśli jeżdżisz do niemiec i powrót to ściemniać kolego lubisz o kasie i trasach bo znasz to z opowiadań .
nie chodzi mi o to ze w ogole siedzisz na forum, tylko ze czesto przegladasz watek o Omedze...

ps koleczko na czechy juz zrobione :lol:

Strona 27 z 56 [ Posty: 1106 ] Przejdź na stronę Poprzednia 125 26 27 28 2956 Następna