Witam, mam nietypowy problem, prawo jazdy kat.C zdalem w 2008r jednak nie odebralem dokumentu gdyz chcialem to zrobic po zdaniu kat. E. ktora to zdalem dopiero w tym roku. Na dokumencie odebranym w urzedzie mam ta sama date 2010r zarowno przy C jak i E. W urzedzie wystawili mi tylko pismo potwierdzajace zdanie egzaminu C w 2008r. Czy gdzies sie mozna odwolac aby wpisali mi na dokument poprawna date zdania C? Moze ktos mial podobny przypadek?
Pozdrawiam
z tego co mi wiadomo to na prawku nie widnieje data zdania egzaminu tylko wydania prawa jazdy, więc skoro zdałeś egzamin w 2008 ale prawo jazdy zostało "wyrobione" w 2010 to data na nim jest jak najbardziej poprawna i nic z tym raczej nie zrobisz.
Dokładnie.
WORD trzymał Twoje dokumenty do czasu zdania drugiego dokumentu. Kiedy zdałeś drugą kategorię, to WORD wysłał Twoje papiery do odpowiedniego Wydziału Komunikacji.
Wydział Komunikacji sobie sprawdza i wysyła do Warszawy - do PWPW - gdzie drukuje się dokument.
PWPW sobie sprawdza i wykonuje dokument, następnie odsyła do WK, gdzie Ty udajesz się po odbiór.
Ja zdałem 15 września na D, 27 września PWPW przyjęło wniosek i datę 27.09.2010 mam na prawku.
Dodam, że opłatę za wystawienie dokumentu dokonałem natychmiast po zdaniu egzaminu.
W Twojej sytuacji - cóż. Nic nie zrobisz.....
_________________ B <= 2000
widlak & butle gazowe <= 2007
C & C+E <= 2008
D <= 2010
A => brak
ja zdałam 13.08 prawko a odebrałam 22.09. mimo iz 14 dostali juz kase za prawko,ale mozna tez przy dobiorze płacic przynajmniej tak jest w gdańsku. cjod nie radze wam przez interent bo później sa same jaja.
a czy w innych miastach najpierw płacisz za wyrobienie prawka a potem odbierasz?
_________________ szumia jodły na gór szczycie,kocham disco ponad życie
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 5 gości