Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Strona 25 z 56 [ Posty: 1106 ] Przejdź na stronę Poprzednia 123 24 25 26 2756 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 28 wrz 2010, 20:31
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1
Samochód: VOLVO

Kolego zastanów się co piszesz - 450 km do Lublina. Nawet jak by tam był oddział Omegi to dojazd do domu w polskich realiach zajmie Ci 6-7 godzin. 2 dni pobytu w domu w tym 1/3 w drodze do/z pracy wymięty jak koń po westernie.

Post Wysłano: 28 wrz 2010, 20:38
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 997
Samochód: TIR :)

Widzisz nie znasz całkowitego mojego zamiaru i nie odpowiedziałeś dla mnie czy mają tam siedzibę.Jeżeli by tak było i dostałbym tam pracę to bym zamieszkał w Lublinie bo brat cioteczny ma tam mieszkanie ale obecnie wynajmuje je bo siedzi za granicą.Więc nie zjeżdzał bym tych 450KM do domu.Jedynie chciałbym sie dowiedziec w 100% czy tam jest jakaś siedziba,żebym nie musiał tłuc się na marne. :wink:

Post Wysłano: 28 wrz 2010, 20:53
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 19471803

Coś mi się wydaje że w tej firmie jest niezły meksyk patrząc na ilość aut .
* 400 ciągników siodłowych
* 90 zestawy samochód ciężarowy + przyczepa o kubaturze 115 cbm, samochód ciężarowy do przewozu gazu oraz cysternę do przewozu paliw,
* 60 zestawów w grupie PP PKS Rzeszów
* 7 zestawów samochód + przyczepa o ładowności do 12 ton
* 5 jednostek dwupokładowych o ładowności do 76 palet

Jest jakiś kierowca który mógł by powiedzieć co tam się dzieje w firmie na dzień dzisiejszy ?

Post Wysłano: 30 wrz 2010, 14:53
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 997
Samochód: TIR :)

Jezus Maria co za nie kompetentni ludzie pracują w biurze Omegi.Dzwoniąc odebrała jakaś kobieta i chciałem się dowiedziec na temat pracy jej słowa były takie,że w chwili obecnej nie prowadzą naboru więc skoro nie to nie ale spytałem się dodatkowo coś na temat oddziałów Omegi więc Pani tłumaczyła mi twardo,że jeżeli ktoś coś chce się dowiedziec to zaprasza do Pilzna,lecz gdy pytałem się np o oddział w Lublinie Pani stanowczo stwierdziła,że ich oddział jest w Pilznie więc grzecznie się rozłączyłem.

Nie dawało mi to jakoś spokoju więc zadzwoniłem do nich jeszcze raz lecz z innego nr i ta "rozgarnięta" kobieta potwierdziła przyjęcia i nie potrzebne jest doświadczenie oni chętnie przyuczą.
Więc sam nie wiem co o nich myślec. :?

Post Wysłano: 30 wrz 2010, 16:41

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Widać że sami niewiedzą co mają mówić takie zamieszanie jest tam codziennie , samochodów tyle teraz niemają bo sprzedawali dużo w tym roku tak ze to nieaktualne dane o zarobkach też się nic niedowiesz bo to chyba loteria

Post Wysłano: 02 paź 2010, 20:11
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Widzisz nie znasz całkowitego mojego zamiaru i nie odpowiedziałeś dla mnie czy mają tam siedzibę.Jeżeli by tak było i dostałbym tam pracę to bym zamieszkał w Lublinie bo brat cioteczny ma tam mieszkanie ale obecnie wynajmuje je bo siedzi za granicą.Więc nie zjeżdzał bym tych 450KM do domu.Jedynie chciałbym sie dowiedziec w 100% czy tam jest jakaś siedziba,żebym nie musiał tłuc się na marne. :wink:
Jeśli tak to zmienia postać rzeczy. Wydaje mi się, że oni nie mają żadnego oddziału poza PKS Rzeszów, który kiedyś kupili.
W ogłoszeniu prawdopodobnie podali wszystkie ościenne województwa.
W transporcie międzynarodowym dojazd do bazy w promieniu 150 km da się jeszcze przeżyć.

Post Wysłano: 03 paź 2010, 2:16
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Pewnie wychodzą z założenia, że jak raz na 2 miesiące zjedziesz, to już pozwolą ci stać pod domem ;)

Straż pożarna Częstochowa

Post Wysłano: 06 paź 2010, 0:00
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

ciekawi mnie jaka jest srednia wieku tego Forum:)
po niektorych postach nie trudno sie domyslic o wiek ale pocieszajace jest to ze mlodziez ma zainteresowania:)
pozdrawiam i sluze pomoca

Post Wysłano: 07 paź 2010, 9:16
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

masz juz ktos fotki nowych Volvo FH w barwach omegii?
moze sie postaram to wrzuce jako pierwszy:) :D

Post Wysłano: 12 paź 2010, 15:20
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Mieszkam niedaleko Korczowej[(granicy ukraińskiej)w Lubaczowie] i prawie codziennie jedzie jakiś volvo z łądunkiem do lidla.Chłodnie widziałem dużo razy,a w trasie omege widziałem bardzo dużo razy tak jak przejeżdżałem koło ich bazy w Pilźnie i jeszcze nie widziałem iveca w ich flocie.Mógłby ktoś rzucić fotke,albo powiedzieć coś na ten temat.

Post Wysłano: 12 paź 2010, 19:06
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Ja ich widziałem z naczepą Biedronki, być może że mają jakąś konkretną fuchę, że z ich naczepami jeżdżą.

Post Wysłano: 15 paź 2010, 9:03
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

niedaleko pilzna juz nie pamiętam ile km jest centrum dystrybucyjne biedronki i tam obok jest plac gdzie sa czerwone ale iveca, może z nimi pomylił, tez najpierw myślałem ze to plac omegi ale potem zobaczyłem bazę biedronki kawałek dalej w tle

Post Wysłano: 15 paź 2010, 11:27
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: brak

Cytuj:
niedaleko pilzna
...w Wojniczu.

Post Wysłano: 15 paź 2010, 16:30

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Duży

Wczoraj na A4 w Niemczech miałem przyjemność mijać się z nowym FH420 Globetrotter z Omegi.Ktoś może wie ile zakupili takich aut?

Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Obecność na WC - bezcenne...

Post Wysłano: 17 paź 2010, 17:09
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Ten iveco to nie od omegi,bo u mnie w mieście też taki jeździ do biedronki(nie stralis,jakiś mniejszy).Mi się zdaje,że oni nie posiadają iveco(osobiście strasznie nie lubie tej marki).

Post Wysłano: 17 paź 2010, 19:10
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Jelcz 105 ;P

Cytuj:
Ja ich widziałem z naczepą Biedronki, być może że mają jakąś konkretną fuchę, że z ich naczepami jeżdżą.
Mogło być to okazyjne przeciągnięcie naczepy Biedronki z CL Mokrzec na DC JMD w Wojniczu, ale szczerze to wątpię.
Cytuj:
niedaleko pilzna juz nie pamiętam ile km jest centrum dystrybucyjne biedronki i tam obok jest plac gdzie sa czerwone ale iveca, może z nimi pomylił, tez najpierw myślałem ze to plac omegi ale potem zobaczyłem bazę biedronki kawałek dalej w tle
Baza firmy "Wzorek" a biedrona wynajmuje tylko część placu na postój ciągników podwykonawców. Omega ma H--j do tego placu.
Na marginesie część towarów Biedronka przechowuje (na zasadzie Buforu) na CL Mokrzec, który zresztą należy do Omegi.

Za Roburem wszyscy sznurem...

Post Wysłano: 17 paź 2010, 19:46
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 4287442
Samochód: Volvo V40

Cytuj:
Wczoraj na A4 w Niemczech miałem przyjemność mijać się z nowym FH420 Globetrotter z Omegi.Ktoś może wie ile zakupili takich aut?
Ja też się z nim mijałem w lipcu, na A4 ale już po Polskiej stronie. Także nie wiem ile ich mają ale mijałem się z nim na pewno. :)

Post Wysłano: 17 paź 2010, 20:57
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Cytuj:
Ja też się z nim mijałem w lipcu, na A4 ale już po Polskiej stronie. Także nie wiem ile ich mają ale mijałem się z nim na pewno. :)
w lipcu na pewno widziales:) :lol:
dopiero przyszly nowe FH:) pierwsze nowe FH wyjechalo z bazy ok tygodnia temu a co do ilosci to chyba 15 lub 20 przyszlo...wymiana taboru,wszystkie wymienione auta mozna zobaczyc na komisie przy DK4
w nowych FH w srodku lodoweczka i inne [wycenzurowano]:)
pozdro

Post Wysłano: 17 paź 2010, 21:27
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Cytuj:
Z ciekawości zajrzałem na ich stronę i znalazłem dwie oferty sprzedaży z rozbitymi Volvami.
Przedstawiam po jednej fotce z dwóch ofert.
Obrazek

Wiecie coś może na temat tych aut?
Te volvo jest już od 2 miesięcy gdzieś ogłaszane
to auto juz smiaga po drodze:)
a poza tym to w miesiacu zawsze sie trafi jakis rozbitek i nie koniecznie akurat to zdjecie bylo oglaszane:)

Post Wysłano: 19 paź 2010, 23:43
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 4287442
Samochód: Volvo V40

grzes_7930 Na 70% mogła to być nowa FH z omegi, na globie był napis Omega Pilzno było coś koło 5 czy 6 rano. :roll: Także nie wiem na 100 % czy to była Omega.

Omega prowadzi także serwis Volva, to mogli go dostać na testy albo jako samochód zastępczy dla klientów serwisu. :)

Strona 25 z 56 [ Posty: 1106 ] Przejdź na stronę Poprzednia 123 24 25 26 2756 Następna