witam, jakie firmy i w jakich częściach kraju poszukują do współpracy wywrotek 3 osiowych o dmc 25t? Mamy do dyspozycji taka i szkoda było by żeby sprzęt stal jeżeli mógłby zarabiać. Słyszał może ktoś o jakiś naborach (nie miałem innego słowa)
Kolego Katsumoto na jesieni będzie z pracą na wywrotkę bardzo ciężko .Podam Ci kilka firm które pracują w Małopolsce to na pewno Poldim Tarnów ,Dobrosław na A4 Brzesko, i na pewno trzeba by było podejść do firm budujących osiedla mieszkaniowe ,ale jeśli to nie pomoże wrzuć ogłoszenie na giełdę wolnych pojazdów.Pozdrawiam i życzę powodzenia .
_________________ Bo życie człowieka to ciągła droga. Wilk 09 .
Tak jak kolega Przemo BTC napisał zadzwoń do konsorcjów ,a oni podadzą numery do kierowników budów. Chodziło mi o odcinek A czyli Szarów-Brzesko chodź można też spróbować na odcinku C Tarnów firma Dragodos budowała odcinek A4 koło mnie i z tego co wiem firmy nie narzekały na płatności .Powodzenia przy szukaniu pracy .
_________________ Bo życie człowieka to ciągła droga. Wilk 09 .
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 5 gości