Witaj kolego Traker_Actros jeździłem w takim systemie od poniedziałku do piątku około dwóch lat według mnie kabina sypialna (kurnik przy moim wzroście 170 cm) i tak jest komfortowa, niż spanie na siedzeniach. Komfort spania nie tylko zależy od samej wygody spania , ale także od wyboru bezpiecznego parkingu ,jak dół go jechałeś ( od zmęczenia czytaj znieczulenie ) inaczej się śpi w noc z poniedziałku na wtorek, a inaczej z czwartku na piątek. Ze swojego doświadczenia mogę napisać ,że branie dużej ilości jedzenia jest bez sensu po pierwsze ze względu na to że niema czasu na gotowanie ,następnie wszystko można kupić w sklepach np .takich jak Biedronka ,Lidl,sklepiki osiedlowe .
Cytuj:
Po naszym kraju jest ten minus że rzadko spotykasz zadbane sanitariaty (nawet te płatne).
Z tym stwierdzeniem bym się nie zgodził i tak jest o wiele lepiej niż kilka lat temu, duże stacje faktycznie zaczęły dbać o czystość toalet choć zdarzają się stacje z toi-tojami najczęściej małe gdzieś na uboczu .Pozdrawiam i życzę powodzenia na szlaku

.

.