Sprawdź automat od stopu. On też lubił padać w Premium, jak otworzysz maskę to jest w okolicach całego majdanu przy pedale hamulca gazu na tym aluminiowym polu o ile dobrze pamiętam.
_________________ ...::: VOLVO :::...
PL, CZ, SK, UA, D, F, LT, H, RO, SLO, I, RSM, A
Sprawdź automat od stopu. On też lubił padać w Premium, jak otworzysz maskę to jest w okolicach całego majdanu przy pedale hamulca gazu na tym aluminiowym polu o ile dobrze pamiętam.
zrob fote tego automatu
Premium poszło do żyda, więc ze zdjęcia nici.
_________________ ...::: VOLVO :::...
PL, CZ, SK, UA, D, F, LT, H, RO, SLO, I, RSM, A
U mnie w Premium 260 to bezpiecznik od świateł STOP nr 27.
A od czujnika STOP nr 16.
Przekażnik STOP to te dwa niebieskie między bezpiecznikami - dolny.
Jak byś szukał przewodów pod rozdzielką do automatu STOP ,to nr > 24 i > 608, tylko nie pamiętam który prądowy.
Daj znać czy 360 jest tak samo.
GG: 0
Samochód: Renault Premium, Nissan X-Terra
Cytuj:
U mnie w Premium 260 to bezpiecznik od świateł STOP nr 27.
A od czujnika STOP nr 16.
Przekażnik STOP to te dwa niebieskie między bezpiecznikami - dolny.
Jak byś szukał przewodów pod rozdzielką do automatu STOP ,to nr > 24 i > 608, tylko nie pamiętam który prądowy.
Daj znać czy 360 jest tak samo.
ja tez mam 260 takze wszystko tak samo - opis przekaznikow i bezpiecznikow juz znalazlem wczesniej jednak to zadna z tych rzeczy - doszedlem ze problemem byl wlacznik ( automat ) swiatel stop - blokowal sie i nie chcial odbijac - nowy kosztuje 300 z groszami netto , ja jednak sam sie troche podlubalem ( nawiercilem i chodzi jak ta lala )
Borsuchi, proszę podaj linka gdzie znalazłeś opis przekażników.Ja szukam przekażnika od sygnału powietrznego. W naszym aucie nie ma klaksonu elektrycznego tylko powietrzny sterowany elektrozaworem i nie ma napięcia, bezpiecznik 26 dobry.
GG: 0
Samochód: Renault Premium, Nissan X-Terra
Cytuj:
Borsuchi, proszę podaj linka gdzie znalazłeś opis przekażników.Ja szukam przekażnika od sygnału powietrznego. W naszym aucie nie ma klaksonu elektrycznego tylko powietrzny sterowany elektrozaworem i nie ma napięcia, bezpiecznik 26 dobry.
daj maila na privie to ci wysle bo nie pamietam strony
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 5 gości