[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Mapa Europy jaka? - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
Ja proponuję Ci kupic tą pierwszą a najlepiej to nawigację
To mu poleciłeś.
Ja to proponuje wybrać się do empiku, czy chociażby na stację benzynową. Poprzeglądać i wybrać taką, która najbardziej Ci odpowiada i jest dla Ciebie najczytelniejsza.
Ja proponuję Ci kupic tą pierwszą a najlepiej to nawigację
To mu poleciłeś.
Ja to proponuje wybrać się do empiku, czy chociażby na stację benzynową. Poprzeglądać i wybrać taką, która najbardziej Ci odpowiada i jest dla Ciebie najczytelniejsza.
Gdybyś umiał czytac ze zrozumieniem to byś zauważył,że kolega chce wybrac z tych dwóch co podał więc mu podałem którą ja bym kupił.
I nie rozumiem po co teksty typu "to mu poleciłeś".
GG: 175257427
Po co kupować atlas wielkości encyklopedii, który poręczny za bardzo nie jest ?? Proponowałbym kupować dokładniejsze atlasy poszczególnych państw, do których się udajesz. Bardziej poręczne, dokładniejsze itp.
_________________ "... Life's simple, make choices, don't look back ..."
Mając na uwadze obie pozycje wolałbym wziąć pierwszą i do tego mapę Europy na płytce.
Elektronika ma to do siebie, że czasem bywa zawodna, atlas - nie. Może i duży objętościowo, ale posiada skorowidz wraz z kodami pocztowymi a to ułatwia pracę. Może i ciężki, nieporęczny. Ale mnogość atlasów zakładając tylko samych państw UE daje sporą księgarnię w samochodzie...
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 9 gości