[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Kwalifikacja wstępna przyspieszona - formalności - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Strona 1 z 1 [ Posty: 9 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 07 wrz 2010, 17:26
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 0

Interesuje mnie jaki jest okres oczekiwania na zaświadczenie o ukończeniu szkolenia (KW) w moim przypadku kat. D oraz fakt czy prawo jazdy zostanie wymienione w jakimś przyspieszonym trybie czy normalnie (do 21dni)? Niestety w mojej szkole jazdy nikt nie potrafił tego doprecyzować. Z góry dzięki za odpowiedź.

Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

KW przyśpieszona trwa 140h zazwyczaj w weekendy odbywają się wykłady. Zaświadczenie dostaje sie zaraz po egzaminie końcowym w ten sam dzień. Na odbiór Prawa jazdy czeka sie od 7 do 14 dni

PJ. B, B+E, C, C+E, D, D+E, KW

Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Egzamin końcowy mam za kilka dni. Pozostaje czekać na wymianę prawa jazdy. A do starostwa jak rozumiem zawożę zaświadczenie o ukończeniu KW, orzeczenie lekarskie, dokument potwierdzający badanie psychotechniczne i pewnie zdjęcie i znaczki skarbowe czy o czymś zapomniałem?

Cytuj:
KW przyśpieszona trwa 140h zazwyczaj w weekendy odbywają się wykłady.
To chyba zależy indywidualnie od szkoły jazdy?
Cytuj:
Zaświadczenie dostaje sie zaraz po egzaminie końcowym w ten sam dzień.
Jesteś na 10000000000% pewien? Wkrótce mam egzamin i chciałbym, żeby wydali mi ten papier od razu, ale z tego co wiem, mają na to max dwa tygodnie.

Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Cytuj:
KW przyśpieszona trwa 140h zazwyczaj w weekendy odbywają się wykłady.
To chyba zależy indywidualnie od szkoły jazdy?
Cytuj:
Zaświadczenie dostaje sie zaraz po egzaminie końcowym w ten sam dzień.
Jesteś na 10000000000% pewien? Wkrótce mam egzamin i chciałbym, żeby wydali mi ten papier od razu, ale z tego co wiem, mają na to max dwa tygodnie.
To zależy dla osób pracujących w weekendy dla osób z UP być może w tygodniu.
Ja otrzymałem zaraz po zdaniu egzaminu po 2 godz już było wypisane zaświadczenie

Użytkownik

Użytkownik

GG: 1437399
Samochód: Kadett

To, czy wydadzą zaświadczenie od razu, czy po kilku dniach zależy od komisji egzaminacyjnej. Ja, w województwie podlaskim otrzymałem takie zaświadczenie od razu po zdaniu egzaminu. Swoją drogą dziwne, że szkoła jazdy was o tym nie informuje i aż musicie dopytywać na forum :shock:

Użytkownik

Użytkownik

Otóż z tym czy zaświadczenie KW dostanie się zaraz po zdanym egzaminie to nie koniecznie tak musi być, nie wiem od czego to zależy...ja otrzymałem ponad tydzień czasu po, bo wdarł się błąd daty wystawienia dokumentu. Nasz kurs był tym rozczarowany, bo kierownik kursu zapewniał że tak będzie, a stało się zupełnie inaczej.
Do wymiany PJ po zdaniu KW obowiązuje ważne badanie psychotechniczne, badanie lekarskie z nowym zaświadczeniem i można lecieć do UM wydziału komunikacji.

Użytkownik

Użytkownik

a jak jest ze zdjeciem do nowego prawka? Tez trzeba je do łączyć do wyzej wymienionych dokumentow ?

Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
a jak jest ze zdjeciem do nowego prawka? Tez trzeba je do łączyć do wyzej wymienionych dokumentow ?
Tak

Strona 1 z 1 [ Posty: 9 ]