[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool czy moge juz jezdzić?? - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
witam.
mam 19 lat posiadam prawo jazdy kat CE niedawno ukonczylem KW (pelna 280 h) posiadam rowniez wszystkie potrzebne badania lekarskie. Czy w takiej sutuacji moge zostac zatrudniony w firmie transportowej. Jako kierowca zestawu ciagnik+naczepa?
Mam alergię na takie pytania i nieznajomość regulaminu. Poza tym sam sobie zaprzeczasz, podważasz to, co piszesz 6 miesięcy wcześniej: wypowiedź kol. Tomat-a
Jesli juz przegladasz te stare posty to zauważ ze pisalem to w okresie kiedy jeszcze nikt nic dokladnie nie wiedzial o nowych przepisach. Widze ze jestes jednym z tych ktorzy wola pisac 10 postow na temat uzywania opcji szukaj i jak to nieznajomosc regulaminu szkodzi niz udzielic krotkiej szybkiej odpowiedzi. Zadajac to pytanie chcialem sie poprostu upewnic bo przez jakis czas nie bylem na bieżąco.
Nie, solówką przeważnie 7,5 DMC a ostatnio tandemem 12t DMC i nawet miałem kontrole itd, to przyczepili się jedynie do zbiorników paliwa i przekroczonego czasu pracy, kolega może się zatrudnić tym bardziej z pełną KW.
Ostatnio zmieniony 30 sie 2010, 17:24 przez Tofik1, łącznie zmieniany 1 raz.
GG: 0
Dlaczego żeby być zatrudnionym musi mieć 21 lat? Przecież w przepisach wyraźnie jest napisane, że mająć 18 lat CE i KW 280h można jeździć bez ograniczeń tonażowych.
_________________ B - 03.11.2008r. C - 13.05.2010r. CE - 07.07.2010r. D - 04.04.2012r. DE - 04.04.2013r. KW - 23.11.2010r. Karta kierowcy - 26.10.2010r.
GG: 0
Moja wypowiedź kierowana do Adi17
_________________ B - 03.11.2008r. C - 13.05.2010r. CE - 07.07.2010r. D - 04.04.2012r. DE - 04.04.2013r. KW - 23.11.2010r. Karta kierowcy - 26.10.2010r.
GG: 7799641
A mi właśnie się wydawało że w przepisach jest że mimo wszystko trzeba mieć 21 żeby jeździć samochodem o masie większej niż 7,5 tony. Ale jak widać myliłem się i bardzo przepraszam za wprowadzenie w błąd.
_________________ "Mam do Ciebie malutenka prosbe, badz czlowiekiem laskawym tak i od czasu do czasu wcisnij prawy alt. "
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 5 gości