[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Co muszę jeszcze zrobić abym mógł jezdzić?? - Strona 3 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Autor
Wiadomość
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Szybki

Cytuj:
Dzięki wielkie o to mi chodziło, ale w takim bądź razie do czego jest kwalifikacja uzupełniająca? A i nie ma żadnej różnicy między KW przyśpieszoną a pełną poza barierą wiekową, nie?
140h i 280h, poza tym jeżeli chodzi o "skutki" posiadania i prawa, które Ci przysługują z tego tytułu - nie ma różnicy.

Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

A więc wszelkie znaki na niebie mówią, żebym robił KW przyspieszoną przed C+E. Dzięki za pomoc Panowie.

Cytuj:
A więc wszelkie znaki na niebie mówią, żebym robił KW przyspieszoną przed C+E. Dzięki za pomoc Panowie.
Jednak żeby było ciekawie, to musisz mieć kat. C i musisz fizycznie posiadać prawo jazdy, żeby móc przystąpić do egzaminu K.W. Potem wymieniasz prawo jazdy, ponieważ będzie w nim wpis, że zdałeś K.W. Potem jak będziesz chciał robić kat. E, to znowu wymiana prawa jazdy... I tak nakręca się kasę na ludziach....

Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 7049820

Cytuj:
Jednak żeby było ciekawie, to musisz mieć kat. C i musisz fizycznie posiadać prawo jazdy, żeby móc przystąpić do egzaminu K.W. Potem wymieniasz prawo jazdy, ponieważ będzie w nim wpis, że zdałeś K.W. Potem jak będziesz chciał robić kat. E, to znowu wymiana prawa jazdy... I tak nakręca się kasę na ludziach....
A potem okazuje się, że obok daty zdania C+E nie ma wpisanej KW bo się stażysta pomylił, więc następna wymiana ... :D

Użytkownik

Użytkownik

nie załamujcie mnie robie kat b place 85zl za wydanie
robie kat c place 85zł za wydanie
robie kw i tez place 85zl za wydanie i dają mi nowe prawko?
później robie c+e i tez place 85zł?
później szkolenie okresowe i znów 85zł i tak w kółko?

Użytkownik

Użytkownik

No niestety już odebrałem prawo jazdy z kat. C, więc czego bym nie zrobił to i tak czeka mnie wymiana. Jeśli jest tak jak pisze Piotrkue to trzeba przygotować jakąś szufladę na te prawka :D

Użytkownik

Użytkownik

je sie oddaje chyba

Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

w starym ucina róg i oddaje na pamiątkę ;)

PJ. B, B+E, C, C+E, D, D+E, KW

Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 10984699

właśnie że nie oddaje :( :( , ja odbierałem ostatnio i mi zabrał i nie oddał :D

Psychotesty
Kwalifikacja Wstępna

Użytkownik

Użytkownik

U nas zarówno co do starych PJ jak i dowodów osobistych to jeszcze niedawno można było je sobie zabrać - jak się za nie zapłaciło :>

Użytkownik

Użytkownik

Mnie oddała z uciętym lewym dolnym rogiem.

Użytkownik

Użytkownik

a jak przy odbiorze nowego pj powiem ze stare zgubiłem to będę miec 2 prawka z nieuciętym rogiem?

Użytkownik

Użytkownik

Tak ale musisz podpisać oświadczenie, że stare zniszczyłeś bądź zgubiłeś.

Użytkownik

Użytkownik

to tak zrobie

Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
to tak zrobie
Jeżeli zgubiłeś prawo jazdy jesteś zobowiązany do powiadomienia o tym w ciągu 30 dni urząd miasta (wydział komunikacji) lub starostwo powiatowe, co wynika z art. 98 ust. 1 ustawy Prawo o ruchu drogowym (Dz. U. z 2005 r. Nr 108, poz. 908 ze zm.).

Aby starosta mógł wydać Ci tzw. Wtórnik prawa jazdy, należy złożyć pod rygorem odpowiedzialności karnej za fałszywe zeznania, oświadczenie o utracie prawa jazdy.

Oczywiście, gdyby dokument ten znalazł się, należy zgłosić to na Policji i zwrócić wtórnik prawa jazdy do urzędu.

Tak w ogóle po co ci dwa

PJ. B, B+E, C, C+E, D, D+E, KW

Cytuj:
Tak w ogóle po co ci dwa
Bo jak sobie chłopak wypije, bo nie ma pieniędzy na kwalifikację, bo nikt go nie chce przyjąć, bo to, bo siamto, to jak mu zabiorą jedno prawko, to będzie miał drugie...

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Cytuj:
Tak w ogóle po co ci dwa
Bo jak sobie chłopak wypije, bo nie ma pieniędzy na kwalifikację, bo nikt go nie chce przyjąć, bo to, bo siamto, to jak mu zabiorą jedno prawko, to będzie miał drugie...
yhy, tylko ze na prawku masz kod i policja łatwo dojdzie czy masz zabrane prawko, to nie kiedyś że pj było w formie książeczki

Użytkownik

Użytkownik

ja nie pije... a 2 na pamiątkę

Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 772271

Cytuj:
ja nie pije... a 2 na pamiątkę
Buahahaha dobre