Strona 1 z 1 [ Posty: 3 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 26 sie 2010, 19:19
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 6760669

mam pytanie do osob, ktore uczeszczaly na kurs prawka w osk "formula" w krk, najlepiej na CE - na jakich zasadach odbywaja sie tam zajecia z teorii? sa w okreslone dni i godziny czy uczestnicy umawiaja sie z zajec na zajecia? osobna jest teoria na CE w stosunku do innych kat skoro kursy na wszystkie kat zaczynaja sie razem? i co w ogole jest na takich zajeciach? warto na nie chodzic?

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Nie wiem jak w formule, ale podejrzewam, że podobnie jak gdzie indziej w Krakowie czyli uczestnicy kursu różnych kategorii razem, a program wykładów dostosowany pod kategorię B, czyli przepisy ruchu drogowego, które możesz sobie powtórzyć, aczkolwiek i tak czeka Cię KW, a tam od groma wykładów ;-)

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Właśnie skończyłem jazdy i teorię w Formule. Spokojnie się dogadasz na zajęcia teoretyczne.
Zaczyna się razem z B, Czułem się tam jak omnibus :)
Nie za bardzo mi się chciało chodzić. Dogadaliśmy się z instruktorem, dość miły facet, chodziliśmy osobno w czwartki i wykłady facet prowadził dla dwóch osób. nie wiem co się stało z resztą, bo nie chodzili, a egzamin teoretyczny wewnętrzny trzeba zdać.

Strona 1 z 1 [ Posty: 3 ]