Cytuj:
Na pierwszej stronie prawa jazdy, jeśli zdasz C+E i D, będziesz miał tylko te dwie kategorie.
.
Nieprawda.Widziałem kilka pełnych PJ i z przodu masz trzy kwadraciki.[A][CE][DE],natomiast z tyłu to jest tak jak mówisz (A,B,B+E,C,C+E,D,D+E).Jeśli Misztal masz C i D i potem dokładasz E do C to za jednym zamachem dostajesz B+E,C+E i D+E z jedną datą wydania

.Więc z przodu wtedy to tak wygląda:[CE][DE].Zobaczysz wtedy pomyślisz:fajnie byłoby mieć jeszcze to [A].Fajnie by wzgldalo.

.Sami przyznajcie jest jakas magia w tych literkach

hehe.
Myślałem że z przodu mieszczą się maksymalnie cztery kwadraciki tzn:[A][CE][DE][T],ale takie prawko też widziałem i wtedy kategoria T jest wpisana tylko z tyłu.Dla wyjaśnienia dodam że ten człowiek najpierw zrobił kat B i T,a dopiero potem resztę.Bo jak wiadomo już kat B+E uprawnia do kierowania pojazdów z kat T,tyle że nie jest dodawana gratis jak w przypadku E.
Co do orzeczenia to najprawdopodobniej będziesz musiał zrobić nowe.Ja chciałem tak zrobić z kat D.I tak jak już ktoś pisał to są pieniądze dla lekarza i on takiego prezentu nikomu nie zrobi.
PS:Misztal podaj na PW jak tam poszedł egzamin w Piątek 13 na kat.D i z kim miałeś.