[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
KW Kielce - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Strona 1 z 1 [ Posty: 8 ]
Autor
Wiadomość
Tytuł: KW Kielce
Post Wysłano: 04 sie 2010, 11:20
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 0

Witam
Chciałbym sie dowiedziec gdzie w Kielcach robisie kwalifikacje wstepna to naprawde kosztuje 4 - 5 tys.
Przeciez rok temu jeszcze zdawało sie kursna przewoz rzeczy
Czytałem rozporzadzenia na ten temat i pisza ze iles tam godzin trzeba przejezdzic na specjalnej nawierzhni ( z tego co wiem w Kielcach takich cudów nie ma ). Jak to jest?

Tytuł: Re: KW Kielce
Post Wysłano: 04 sie 2010, 11:30

Użytkownik

Użytkownik

Zdaje się że tutaj: :wink:

http://www.markus.kkf.pl/

Z tego co wiem firmy kieleckie wysyłają do warszawy na płytę poślizgową.

Kolego a nie wiesz może gdzie w naszym regionie można się załapać do pracy :?:

Post Wysłano: 04 sie 2010, 11:38
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Do Warszawy i ile ten kurs kosztuje ?
tak naprawde mi to do niczego nie potrzebne tylko wczoraj mnie ktos pytał o kw a ja oczy takie zrobiłem :shock: ichciałem sie dowiedziec poprostu.
Jak zwolnie kierowce to cie przyjme bo scania 164 480pali mi coraz wiecej i norme przywozi 37l :/Przeciez w anons'ach jest sporo ofert pracy .
wojtass4 a chudy nie robi kw?

Post Wysłano: 04 sie 2010, 11:46

Użytkownik

Użytkownik

Co do ceny to pewnie by trzeba do nich zadzwonić i zapytać.

Mnie na razie też to nie dotyczy bo mam przewóz rzeczy ale jak nie znajdę pracodawcy do 10.09 to będę musiał odbębnić szkolenie okresowe :?

Chudy też robi kw :)

Cytuj:
Jak zwolnie kierowce to cie przyjme
Trzymam za słowo :wink:

Post Wysłano: 04 sie 2010, 11:50
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Ja tez ma m kurs na przewoz rzeczy ...
Teraz kurde powymyslali przepisu ze nie bedzie miał kto jezdzic bo kto wyda 5 tys naprawko i pozjdzie jezdzic za tysiac gora dwa

Post Wysłano: 04 sie 2010, 15:29

Cytuj:
Teraz kurde powymyslali przepisu ze nie bedzie miał kto jezdzic bo kto wyda 5 tys naprawko i pozjdzie jezdzic za tysiac gora dwa
I bardzo dobrze, bo ubędzie z branży przypadkowych kierowców i takich pracodawców, którzy chcą mieć pracownika za pół darmo i w końcu pracodawcy będą szanować tych, którzy chcą uczciwie i rzetelnie pracować i nie będzie cyrków, że dzwonię na ogłoszenie o pracę, a koleś mi mówi, że na początku mnie może zatrudnić za darmo... Jelenia szuka czy pracownika? :evil:

Post Wysłano: 04 sie 2010, 16:25
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 6974206

wolfzan nie oszukujmy się. Widzę na kursach masę przypadkowych osób z UP także ta KW nic nie zblokowała a wręcz zwiększyła dopływ jak ty to nazywasz pseudo kierowców....

Post Wysłano: 04 sie 2010, 16:43

Z tym, że większa część albo w ogóle nie startuje do tego zawodu, albo rozpoczęcie pracy przez nich szybko weryfikuje kto się nadaje, a kto nie.

Strona 1 z 1 [ Posty: 8 ]