[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Czy większość kierowców pali? - Strona 2 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Czy kierowcy częściej palą czy nie?(pytanie do kierowców)
Tak 62%  62%  [ 42 ]
Nie 38%  38%  [ 26 ]
Liczba głosów: 68
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 16 lip 2010, 21:23

Cytuj:
Sztamy z nikim nie trzymam ale nie zgadzam się z twoim zdaniem.

Podchodząc do sprawy tak jak ty można dostrzec ze jesteśmy uzależnieni od wszystkiego.

Czy to ze lubię jeździć znaczy ze jestem od tego uzależniony? Czy to ze lubie herbate itp itd
Gdybyś nie był uzależniony od jazdy to nie byłoby Cię tutaj. :twisted: Zresztą dalsza dyskusja jest chyba bez sensu. O ile kawa czy herbata jeszcze coś dają to papierosy to jedno wielkie g**** nic nie dające. Jedyny argument dla którego są one w sprzedaży to ogromny zysk, gdyby nie to, to zamiast pisać jakieś g**** warte ostrzeżenia na paczce fajek, po prostu by je wycofali. Jedyne różnice między papierosami a prochami to cena i fakt, że wykańczają człowieka o wiele wiele wolniej niż dragi.
Jak ktoś myśli, że paląc paczkę na tydzień nie jest uzależniony to się grubo myli. Jest, tyle że w mniejszych dawkach niż te palący paczkę dziennie.

Post Wysłano: 16 lip 2010, 22:06
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 772271

Cytuj:
Gdybyś nie był uzależniony od jazdy to nie byłoby Cię tutaj.
Sa na forum uzytkownicy ktorzy nie jezdza
Cytuj:
O ile kawa czy herbata jeszcze coś dają to papierosy to jedno wielkie g**** nic nie dające.
Jedyne co daje kawa albo herbata to mocz. A papierosy gdyby czegoś nie dawały palaczowi to by nie powodowały nałogu
Cytuj:
Jedyny argument dla którego są one w sprzedarzy to ogromny zysk, gdyby nie to, to zamiast pisać jakieś g**** warte ostrzeżenia na paczce fajek, po prostu by je wycofali. Jedyne różnice między papierosami a prochami to cena i fakt, że wykańczają człowieka o wiele wiele wolniej niż dragi.
Nie zapomni dodać ze to tylko twoje zdanie.
Cytuj:
Jak ktoś myśli, że paląc paczkę na tydzień nie jest uzależeniony to się grubo myli. Jest, tyle że w mniejszych dawkach niż te palący paczkę dziennie.
Na inne substancje tez masz takie dawki podzielone. Czyli jesli ja pije okolo 3l herbaty dziennie to tez jestem uzalezniony bo normalna dawka to ok 1l

Post Wysłano: 16 lip 2010, 22:20

Cytuj:
Cytuj:
Gdybyś nie był uzależniony od jazdy to nie byłoby Cię tutaj.
Sa na forum uzytkownicy ktorzy nie jezdza
Cytuj:
O ile kawa czy herbata jeszcze coś dają to papierosy to jedno wielkie g**** nic nie dające.
Jedyne co daje kawa albo herbata to mocz. A papierosy gdyby czegoś nie dawały palaczowi to by nie powodowały nałogu
Cytuj:
Jedyny argument dla którego są one w sprzedarzy to ogromny zysk, gdyby nie to, to zamiast pisać jakieś g**** warte ostrzeżenia na paczce fajek, po prostu by je wycofali. Jedyne różnice między papierosami a prochami to cena i fakt, że wykańczają człowieka o wiele wiele wolniej niż dragi.
Nie zapomni dodać ze to tylko twoje zdanie.
Cytuj:
Jak ktoś myśli, że paląc paczkę na tydzień nie jest uzależeniony to się grubo myli. Jest, tyle że w mniejszych dawkach niż te palący paczkę dziennie.
Na inne substancje tez masz takie dawki podzielone. Czyli jesli ja pije okolo 3l herbaty dziennie to tez jestem uzalezniony bo normalna dawka to ok 1l
Człowieku zastanów się trochę co piszesz. Żeby coś powodowało nałóg nie musi Ci nic dawać. Wystarczy, że twój organizm się uzależni od jakiś substancji i nie będzie mógł bez niej normalnie funkcjonować. Skoro z kawy i herbaty masz tylko mocz to pij wodę, zaoszczędzisz i coś sobie kupisz.

ps: Tak niektórzy nie jeżdżą - jeszcze albo już.

Post Wysłano: 16 lip 2010, 22:30

Użytkownik

Użytkownik

ja w tej kwestii podzielam zdanie jumasa, widzę ciucma że chyba ostro popalasz że takie nastawienie przyjałeś. :D

Post Wysłano: 16 lip 2010, 23:17
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
ja w tej kwestii podzielam zdanie jumasa, widzę ciucma że chyba ostro popalasz że takie nastawienie przyjałeś. :D
Nie pale i nie paliłem
Cytuj:
Człowieku zastanów się trochę co piszesz. Żeby coś powodowało nałóg nie musi Ci nic dawać.
Człowieku najpierw dowiedz się co to jest nałóg i dlaczego powstaje. A później pisz takie głupoty

Post Wysłano: 17 lip 2010, 10:01
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: fabia

Mnie bardziej zastanawia czy jumas kiedykolwiek palił, że wyraża się tak stanowczo na ten temat :)

Post Wysłano: 17 lip 2010, 11:06

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Cytuj:
Jedyne co daje kawa albo herbata to mocz.
"Człowieku najpierw dowiedz się" czym są kawa i herbata i co dają czy to pozytywnego czy negatywnego, a później pisz takie głupoty. Albo daj jakieś wiarygodne źródło informacji że często pijący wyżej wymienione są jedynie uzależnieni od sikania, bądź też samej produkcji moczu. :lol:

Post Wysłano: 17 lip 2010, 21:43
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Jedyne co daje kawa albo herbata to mocz.
"Człowieku najpierw dowiedz się" czym są kawa i herbata i co dają czy to pozytywnego czy negatywnego, a później pisz takie głupoty. Albo daj jakieś wiarygodne źródło informacji że często pijący wyżej wymienione są jedynie uzależnieni od sikania, bądź też samej produkcji moczu. :lol:
Zapraszam do mnie wypijemy po szklanie a później dam ci wiarygodny dowód

Post Wysłano: 18 lip 2010, 2:37

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Zapraszam do mnie wypijemy po szklanie a później dam ci wiarygodny dowód
Już po szklanie? to może kłopoty z pęcherzem a nie bezwartościowa :) herbata czy kawa.
Swoją drogą bardzo trafny i merytoryczny argument, nie ma co. Ale w końcu to równie ambitny temat o fajkach, więc nie ma co płakać nad rozlaną kawą.

Post Wysłano: 18 lip 2010, 11:25
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Już po szklanie?
Mam specjalnie na zamówienie robione szklanki w hucie w radomsku o pojemności 1l

Ogólnie dyskusja jest na poziomie chuja z butem odejdź chuju bo cie kopne.

Post Wysłano: 18 lip 2010, 13:43

Cytuj:
Mnie bardziej zastanawia czy jumas kiedykolwiek palił, że wyraża się tak stanowczo na ten temat :)

Sam paliłem przez pewien okres czasu ;)

Post Wysłano: 18 lip 2010, 14:22
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Nie palę
nie paliłem i nie mam zamiaru palić.
Po pierwsze nie znoszę smrodu papierosów, smrodu którym przechodzi cała tapicerka, ubrania. Mam na tyle silnej woli, że nie rządzi mną mała biała rurka z tytoniem.
Po drugie szkoda kasy takie g**** jak fajki, bo to kompletnie nic nie daje oprócz ubytków na zdrowie i w kieszeni.
Ogólnie mam bardzo zbliżone poglądy w tym temacie do jumasa.

Post Wysłano: 19 lip 2010, 21:17
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

tak dodam tylko do tematu dla osób które się zarzekają że nie będą palić , że syf itd.
znam doskonale kilka przypadków osób które tak psioczyły na cygary , jaki syf że szkoda kasy,zdrowia itp itd, a potem same paliły

tak jak to sie mówi, ; nigdy nie mów nigdy:)

Post Wysłano: 20 lip 2010, 14:54
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 10729981
Samochód: Bmw

Ja tylko palę jak ktoś dzieli. Sam nie wydałem na to świństwo ani grosza. Jestem też dziwny, bo uważam, że jest to świństwo, ale jak ktoś wyciągnie, to nie umie sobie odmówić.
Dodam też, że nie fajki mnie nie uzależniają, mam to po mamusi :) haha, kocham ją za to ;) Uważam, że palenie w samotności, tak jak picie to głupota. Jestem w idealnej sytuacji, mogę zostać kierowcom zawodowym :)