[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Omega, Pilzno - Strona 24 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
benek będę u nich jutro. Zobaczymy, co mi zaoferują.
W każdym bądź razie, mój kolega, który jeździ na sadzy jak usłyszał o tym telefonie był zaskoczony i chce też przejść na umowę...
Byłem na pogaduszkach i z tego co wynika obiecują taką kasę, jaka mnie zadowala. Ale pytanie jak z faktycznym stanem, bo powiedziane mam, że na umowie mam 13% frachtu, co drugi weekend w domu i podstawa najniższa krajowa. Swoje auto, żadnych skoków, przesiadek... Zastanawiam się...
niewiem z kim jester rozmawial w omedze ale jesli mu ktoś coś takiego proponował to nie jest prawdą i niepokrywa sie z rzeczywistoscią jaka tam jest na tą chwile realny zarobek w omedze na tą chwile jesli niedostaniesz obciązen to od 2.5tys do 3tys na reke na działalnoscitaka jest prawda
GG: 0
Samochód: man
1 płacą w 2 lub 3 ratach (o ostatnią zwykle trzeba sie upomniec)
2. Masz 13% OD frachtu (zero diet,podstawy - tylko od frachtu)
3. Żadnych rozliczeń przy wypłacie, pieniążki trafiają na konto i tyle.
4. Płacą z miesięcznym opóżnieniem.
5. Zarobki ?... srednia z ostatniego roku to 2.300 zł
6. km w miesiącu ? od 10 do 16 tys.
7. Dużo biurokracji i zapisków na delegacji. (czas przyjazdu , rozladunku, zaladunku,km... ) nie bede tego rozpisywał bo może i 30 minut by mi to zajeło.
Omega szuka driverów w urzędzie pracy. WYMAGANE PRAWO JAZDY KAT C+E, KURS NA PRZEWÓZ RZECZY, KARTA KIEROWCY TACHOGRAFU, AKTUALNE BADANIA LEKARSKIE. Wynagrodzenie 5000.
Traktuj to jak chcesz, ale sporo jest na YT na temat strajkujących kierowców tej firmy, szkoda że temat nie jest "ciągany" dalej. Z tego co wiem to jeździli na "frachcie" firma im obniżyła % od frachtu, a że jeździli na swojej działalności więc po przeliczeniu kosztów kierowcy postanowili protestować, zarząd postawił warunek: kto się godzi pracuje dalej, kto nie to wypad! Chyba większość kierowców postanowiła odejść, więc firma profilaktycznie szuka następców, którzy pójdą na warunki zarządu zanim przejrzą na oczy. Hmmm...tylko, że jakby tam 100% kierowców odmówiło to zarząd firmy by głęboko się zastanowił i szybko by wycofał się ze swoich planów, ale z tego co wiem to nie jedyny problem kierowców względem tej firmy, niby w kupie siła, a tej siły wykorzystać nie mogą, jak sami mówią nie wiedzą skąd są różnice w wypłatach i to dość znaczne...temat do prześledzenia w internecie, ciekawe wątki są poruszane...
_________________ A;B;C;C+E+ADR...chciało by się więcej, ale nie mam już sił!
CB 6227 Gustaw; SP4HIE
Co do tego głoszenia irytuje mnie to: "Lokalizacja:
Pilzno, Lublin, Kraków, Kielce, Katowice lub Rzeszów"
To co oni w 6miastach mają siedziby?Bo zastanawiam się nad pracą u nich ale najbliżej mam do Lublina 450km więc od biedy by mi pasowało.
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość