[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Przejazd pustym samochodzem - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
GG: 0
Samochód: scania
Sprawa wygląda następująco. Mój tata ma jednoosobową firmę transportową. Czy do przejazdu jego pustym samochodem muszę mieć jakieś dokumenty ?
Na przykład: jadę z nim w trasę ale jak już towar trafi na miejsce czy ja mogę wracać pustym samochodem? czy obowiązuje mnie wtedy czas pracy i czy konieczne jest używanie tachografu?
Tak jasne bo już wszystkie służby pędzą sprawdzić jednoosobową firmę jego taty
Kolego powiem Ci tyle, że jeśli to auto powyżej 3,5t to nie ważne czy jest twoje, czy twojego taty, czy jeszcze kogo innego ani czy jedziesz na pusto, czy załadowany, tacho i czas pracy Cię obowiązuje i wszystko powinno się tam zgadzać.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 5 gości