Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 13 cze 2010, 15:33
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

hasełka księżulków + ciemnogród jakim jest polska sprawia że:

Cytuj:
Radio Maryja nie ma abonamentu i funkcjonuje

Post Wysłano: 13 cze 2010, 17:17

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

"skoczek69" napisał - hasełka księżulków + ciemnogród jakim jest polska sprawia że:

uważam ze trochę szacunku by nie zaszkodziło dlaczego ciemnogrodem nazywasz dobrowolne opłaty sam pewnie nie płacisz bo nie musisz - publiczne zmusi i ktoś może Ciebie nazwać ciemniakiem ze dajesz się rolować tak wiec zależny jak na to patrzeć Radio Maryja dałem jako przykład ze bez reklam i abonamentu można istnieć tylko trzeba ludzi sobie zjednać nikt nikogo nie zmusza do wpłacania na to czy inne radio

Post Wysłano: 13 cze 2010, 17:46
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

mirekmirek nie mam zamiaru się kłócić, to moje zdanie, nie mam na myśli wszystkich polaków, ale nie normalne dla mnie jest to że ktoś ledwo wiąże koniec z końcem, śle na radyjko a potem żali się że nie ma na to czy tamto, wiesz niektórzy słuchacze RM to normalni ludzi, ale niektórzy są jak wyznawcy jakiegoś kultu.. poza tym drużyna RM już nieraz dała pokaz swoich możliwości, gorliwi chrześcijanie a napie*dalają na żydów i nie tylko, a podobno tolerancja i miłość bliźniego to jedne z dewiz chrześcijan... chcą to niech płacą ja napewno nigdy tego nie zrobie, może już nie róbmy tu ot jak coś to pisz pw

Post Wysłano: 13 cze 2010, 18:52

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

skoczek66 nie ze wszystkim się zgadzam ale z tym żeby się nie przemawiać to 100% popieram popisać można i jak widać bez dokuczania :D sobie pozdrawiam ze Szwecji gdzie kręcę pauze