[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool 32, 33 i 34 palety, jak ułożyc? - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
Wymiary EPAL: 800x1200 (wysokość pomijam, ale 144) [mm]
Naczepa 2.45x13.60
wchodzą albo 3 na szerokość i 11 rzędów (33 EPAL)
albo 2 na szerokość i 17 w rzędzie (34 EPAL)
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Ale masz kolego problem, jak dostaniesz kilka palet euro, kilka owocówek, kilka przmysłówek na jeden raz wtedy będziesz się martwił, przy paletach w takiej ilości jak napisałeś to wyboru dużego nie ma, jedynie trzeba pamiętać o naciskach przy różnej wadze palet żeby na siodło czy wózki w naczepie za dużo nie poszło.
Nie chciałem zakładać nowego tematu, bo dwa podobne pytanie mam. Może mi ktos powiedzieć jak na pace o wym 4900x2150x2250 zmieścic 10 europalet? i jak zmieścic na pace 4,20 dł. / 2,10 szer. / 2,30 wys 8 eurpalet?
Pzdr
bardzo prosto zmieścisz 8 jaki i te 10. masz pakę niepelnopaletową, najczęściej sa takie na busach, a zasada ladowania jest zawsze taka sama, bo chyba nawet innej nie ma,
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 6 gości