W tym roku może i ja się pojawię, prawdopodobnie z kolegą (dadus12), z tym że lecimy po kosztach i będziemy próbować autostopem. W tygodniu przedzwonię do znajomych przewoźników, bo niektórzy latają w soboty na Węgry, więc może w ten sposób się uda. Gdyby nie tak to będę krzyczał na cb lub stał gdzieś na wylocie. Nie zapewniam stuprocentowej obecności, ale dołożę wszelkich starań
Ja lece z Konstancina na Sękocin do DK7 i prosto na Kraka pewnie będziemy mieć 3 miejsca wolne moglibyśmy kogoś zabrać po drodze. (lece z ojcem) Z domu byśmy wylatywali koło 6-7. Jedziemy na dwa dni.
Ktoś chyba prosił o zdjęcie plakatu więc daje:
_________________ Or trucking, or die...
Like a drifter I was born to walk alone...
B - 4.11.2010r
C - 24.02.2012r
Witam koledzy ja sie na Wadze ciężkiej nie udzielał już łoooo bardzo długo mnie tu nie było. Więc możecie mówić ze jestem nowu lub coś w tym stylu. Ale że zbliża się 17 trakerskie spodkanie. To ja do was z takim pytaniem.
Mieszkam w Gnojniku koło Brzeska. I taka sprawa można by było się z kimś zabrać do Krakowa na 17ts? W sobotę?? Lub w piątek.? Chodzi mi głównie o transport do Krakowa. Jak nikt nie będzie chętny to trudno pojadę autobusem. Ale tak pytam w razie " w " Już tam o nocek to nic mi nie chodzi. Bo bd kimał u kumpla. na osiedlu. Mam 17 lat. za 8 miesięcy 18-stkla jestem osobą palącą. Jak by coś to dać znać na gadu gadu 8241031 Lub pw albo coś. Bo tak tylko pytam z ciekawości. Po prostu.
Kto bedzie juz w piątek zwarty i gotowy na impezy ?:D
_________________ Aby zostać dawcą organów nie musisz kupować motoru. Wystarczy stary rower i wypad nim do wiejskiego sklepu po krajowej drodze którą idzie tranzyt ciężarówek!
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 3 gości