Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
mnie to dziwiło, że odbiorcy nie zależy na czasie dostarczenia ładunku
"Jak się okazało, warta około 80 tysięcy euro kruszarka, miała być zapłatą za nieuregulowane płatności między firmą transportową a właścicielem maszyny."
Przeczytaj dokładnie co napisałem
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Komu ma zależeć ? Po mojemu to EK sobie ją wziął za długi. To teraz im to wisi czy stoi na parkingu czy na placu.
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Ok, teraz to wiem. Pisałem w czasie przeszłym, co znaczy nic innego jak:
nie wiedziałem, że EK sobie przywłaszczył cokolwiek, nie wiedziałem o okolicznościach, więc po prostu zastanawiałem się, czemu odbiorcy nie zależy na dostarczeniu ładunku...
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
GG: 9542791
Samochód: A raczej jego brak...
Cześć. może ktoś wie co robi euro kran w Piszu ? Dziś po południu wyglądam za okno a tutaj 5 czy 6 osiowy dźwig po moście pomyka a na nim pisało Waryła Kran czy jakoś tak, Szczecin. Może dłużej tutaj będą robili i złapię ich transport ?
GG: 0
Iveco Euro Star 520 km 6x4 na poduszkach + Bielherz długość 19 m, 4 m balkon, poszerzana na 3,25 m z najazdami, ładowność 60 ton. Szczecin/Lipiec 2002 r.
Wrzuciłbym więcej ‘’historii’’ ale większość ciekawszych przewozów ponadnormatywnych jeszcze niezeskanowana.
Ostatnio zmieniony 22 mar 2010, 17:43 przez sokim_photos, łącznie zmieniany 1 raz.
Można wiedzieć skąd masz takie zdjęcia?
Jak będę miał dłuższą chwilkę wrzucę zdjęcia mp1 z plandeką jedną z dwóch niestety nie opisaną, no i beiharza też znajdę tylko zaraz po tym jak podczepiono go pod 2658
Nie.
Były dwie sztuki iveco to co widać i drugie 4x2.
Mercedesy początkowo mp1 w małych kabinach z podwieszanymi łóżkami woziły głównie balasty do dźwigów ale z tego co pamiętam to i np jabłka do lipian z pod warszawy
GG: 0
Cytuj:
Można wiedzieć skąd masz takie zdjęcia...
Z prywatnego archiwum
Jak było się małym chłopcem to biegało się w wakacje za podobnymi sprawami tu i tam... głownie są to żurawie, a jak wiadomo Szczecina ma się czym pochwalić Transport ponadnormatywny można powiedzieć, że zainteresowanie z ''konieczności''.
Ogólnie jakieś 400 fotografii z pamiętną ''kraksą w porcie'' włącznie...
Witam. Na jakimś innym forum czytałem, że Eurokran kiedyś złamał swojego modułowego Goldhofera w Elblągu. Wiecie może coś więcej na ten temat ??
Było..było..
Nie pamiętam dokładnie ile miał na sobie 9chyba ok 100t) i połamał się na rondzie blokując permanentnie.
Od tego postu w dół masz trochę viewtopic.php?p=183646#p183646
Na google znajdziesz pewnie archiwalia jakiejś gazety elbląskiej z info o tym zdarzeniu.
_________________ DAS IS DER UBERFALL!!!! Jestem w kółku różańcowym WC, dbam o ojczysty język polski.
Chciałoby się rzec: "Tak się bawi, tak się bawi - EUROKRAN!"
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Semrush [Bot] i 2 gości