[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Młody kierowca, namieszał w tacho - 2 wydruki prosze o pomoc - Strona 2 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Autor
Wiadomość

Wg przepisów oczekując na "gostka" powinieneś dać opcję dyżur - kwadracik. Później sam rozładowując auto - młotki. Niemniej w praktyce jest tak, że od razu wrzuca się na łóżko. Pauza się kręci... Tylko pamiętaj, że odpoczynku musisz mieć minimum 15 min., a nie jak widziałem na jednym wydruku masz jedną minutę. Niby "bzdet" ale upierdliwy kontrolujący może się zapytać co to miało znaczyć.
A co do pierwszej części Twojego pytania to powinieneś wiedzieć sam, w której części Anglii (hrabstwo - proszę mnie poprawić, jeśli to nie hrabstwo a region) zaczynasz/kończysz i po wybraniu kraju zakończenia musisz wybrać dodatkowo region/hrabstwo. Jak dobrze pamiętam E - Essex, EXT - Exeter, SCO - Szkocja itd.

Użytkownik

Użytkownik

GG: 3721040

No to już wszystko wiem i jestem gotowy do pracy, jutro zaczynam o 06:00:)

Tak więc chciałem wszystkim podziękować za pomoc

Pozdrawiam:)

Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 0

Może to :arrow:
http://downloads.tachomaster.net/docs/D ... ograph.pdf

się komuś przyda.

oraz --> S T O P parówkowym skrytożercom !!!

Użytkownik

Użytkownik

To jeszcze raz ja:), ostatnie pytanko dotyczy przerw.
Jeżeli jade przepisowo 4.30h to powinienem zrobic 45 min. przerwy,
kiedy powinienem ją zacząć?, przed upływem 4:30 np: 4:28 czy zaraz po?.
Dzisiaj zrobiłem przerwe o 4:28 i po upływie 45min. czas jazdy zaczął się naliczać jak by od nowa, i czas przerwy był na zero.

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Niebieskie Volvo

przed upływem 4:30 np: 4:28 czy zaraz po?.
oczywiście przed upływem ale podobno do 15 minut przekroczenia nie karają

Dzisiaj zrobiłem przerwe o 4:28 i po upływie 45min. czas jazdy zaczął się naliczać jak by od nowa, i czas przerwy był na zero.[/quote]

i tak ma być właśnie b nabijasz nowy czas jazdy i nową przerwą też zaczynasz

Gwoli ścisłości - za przekroczenie do 14 minut nie karają.
A żebyś nie popadł w zamieszanie z czasami jazdy jak robisz 45 minut to zapisz na kartce, ile miałeś jazdy. Czasem się przydaje. Aczkolwiek można też w tacho sprawdzić, ile jazdy było w bieżącej dobie kalendarzowej

Użytkownik

Użytkownik

no jak ile jade 4:30 robie 45min przerwy i jade dalej 4:30 i ide do domu:) to co tu zapisywac:)

Chyba, że masz tak jazdę ułożoną to faktycznie, nie ma co...
A jak "przewalisz" 4h30 min. jazdy warto zrobić wydruk i opisać. Niby niewielka rzecz, ale lubi pomóc.

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Chyba, że masz tak jazdę ułożoną to faktycznie, nie ma co...
A jak "przewalisz" 4h30 min. jazdy warto zrobić wydruk i opisać. Niby niewielka rzecz, ale lubi pomóc.
a jak zrobic wydruk bez wyciagania karty?, pewnie trzeba gdzies grzebac w opcjach a to juz jest wyzsza szkola jazdy.
Ja wiem tylko jak go zrobic na koniec pracy.

Już 2 lata nie jeździłem z tacho cyfrowym i nie pamiętam, gdzie to było. Ale jak przechodzisz strzałkami w górę i w dół powinna być opcja "Wydruk" i tam podaje kierowcę 1 lub 2.

Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
a jak zrobic wydruk bez wyciagania karty?, pewnie trzeba gdzies grzebac w opcjach a to juz jest wyzsza szkola jazdy.
Ja wiem tylko jak go zrobic na koniec pracy.

Wyższa szkoła jazdy :?: :idea:

Menu, Wydruk, kierowca 1, dzień.... .