po pierwsze dlaczego wbijasz UK jak mieszkasz w PL
mi tez nikt nic nie podpowiedzial w obsludze tacho, wszystkiego sam się nauczyłem, tzn tak sadze że wszystko wiem

hehe
jak juz zauwazyleś na samym końcu jest pokazane 5 ostatnich ruszeń bez karty, dlaczego pokazało ci się że mialeś ruszenie podczas pauzy nie mam zielonego pojęcia

ale ja akurat się tym nie przejmuję bo inspektor podepnie ci się pod tacho w aucie i pokaże ruszenia z ostatniego pół roku hehewięc te 5 to pikuś

u mnie w firmie karte wkładają przed wyjazdę w trasę a załadunek jest bez karty i jakos jeszcze nikt problemu nie miał
na pierszej tarczce
te 5.11 to jest czas bez pokrycia na twojej karcie, czyli musisz miec na to papier, ale jak twoja piersza trasa to nei potrzebujesz nic
ta pauza minutowa i 5minutowa to rozumiem że bawileś się tacho
?15.58 nie mam pojęcia co to jest, ja mam tak za każdym razem jak wyciągne kartę, zawsze mam godzine wyciągnięcia karty ze znakiem zapytania...
zaznaczyleś znowu ?5.11 , tu masz podsumowanie wydruku, więc to samo co wyzej
końcówka oczywiście ruszenia bez karty
druga tarczka
4.58 masz czas nie zarejestrowany czyli potrzebujesz papier...
reszta tak jak wyżej
ja to robie tak, jeśli jeździsz zawsze na karcie,
- wkladasz karte
- chyba najpierw jest kraj to PL
- wpis manualny NIE
- zakończyć sesję NIE
(chyba w tej kolejności było)
i pojawia ci się data i godzina ostatniego wyciagnięcia twojej karty, przesuwasz czas do aktalnego dusisz OK ustawisz ŁÓŻKO i OK
masz załadowaną kartę i tym sposobem nie masz znaków zapytania przed kolejnym wlożeniem karty
ja mam zawsze karte pełną co do minuty i nigdy znaków zapytania
aha jak dobrze pamietam to kumple jeżdża na wpisie automatycznym i chyba zawsze mają znaki zapytania, na co wg przepsiów powinieneś mieć zawsze papier