[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Opis tarczyku odbijalo mi przerwe - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
witam mam takie pytanie... Mialem przypadek ze stalem 3 godziny w korku. odbijalo mi przerwe po 3 godzinach policjant kazal podjechac na parking i po podjechaniu opisalem tarcze powolujac sie na artykol o przekroczeniu czasu pracy piszac ze byl kork i wypadek i na polecenie policji musialem podjechac. czy dobrze zrobilem???
_________________ Wszytsko za drugim razem przypadek??
B , C , C+E
Warto dodać, że opisanie tarczki w języku polskim za granicą może nie wystarczyć. Jeśli obok tego co napisałeś dodasz 12/561, to inspektor z innego kraju będzie wiedział, że powołujesz się właśnie na ten artykuł i nawet jeśli nie zrozumie co napisałeś, to nie powinien Ci robić problemów.
dzieki koledzy wlasnie napisalem ten artykul caly.... tzn ten numer. mam jeszcze jedno pytanie jaka jest kara za brak tarczy z jednego dnia ?? przejechane bylo 4 godzinki co wskazuje urlopowka.
_________________ Wszytsko za drugim razem przypadek??
B , C , C+E
dzieki koledzy wlasnie napisalem ten artykul caly.... tzn ten numer. mam jeszcze jedno pytanie jaka jest kara za brak tarczy z jednego dnia ?? przejechane bylo 4 godzinki co wskazuje urlopowka.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Semrush [Bot] i 9 gości