Cytuj:
Cytuj:
No czytałem odpowiedzi i fajnie się wypowiedział Ucho ja w czerwcu zdaje na kat . C .
Powinieneś się cieszyć że w czerwcu a nie później bo ja B będę mógł dopiero za 2 lata

Koledzy powiem Wam, że trochę zainteresowania i wzięcia se tego zawodu do serca jeśli idziecie w tym kierunku i zbiegiem czasu zobaczycie postępy. Z ciężarówką jest podobnie jak w sporcie jak nie nauczysz się kopać piłki lub jej odbijać(siatkówka) oraz myśleć na boisku co się na nim dzieje to i autem nie będziesz umiał jeździć ciężarowym.
A chciałem powiedzieć, jak już ciągniemy relacje ojciec syn to mój ojciec jeździ od 18roku życia na ciężarówce po świecie, a obecnie od 10lat praca na miejscu wanną i sam jako dziecko siedziałem na bocznym fotelu i jechałem z tatą w trase. Nie powiem bo mnie ojciec zaszczepił

tą robotą, ale ja się nie chce nazywać super zawodowym kierowcą Tira bo jak mówiłem, każdy człowiek uczy się całe życie. A w życiu nie zawsze jest z góry w tym zawodzie więc trzeba być przygotowanym na wszystko i mieć cierpliwość nieraz.
Kiedyś ktoś powiedział , nawet najlepsi kierowcy zawodowi nie tylko popełniają błędy. Ale trzeba się do tego przyznać i mieć twarz.