GG: 3536965
czesc, siema !
Mam takie pytanie.
Mam nawigację Manta 060 i czy aby dobrze się łączyła w ciężarówce to trzeba mieć tzw. antenę zewnętrzną ? Czy używacie takiego czegoś ? Czy poprostu wam nawigacja działa bez zarzutów bez tej dodatkowej antenki. Wiem że są problemy z przednią podgrzewaną szybą bo wtedy ciężko łapie satelity. Jak wy macie ?
I jeszcze jedno. Niewiecie czy ta Manta 060 jest też na 24V ? Bo w osobówce do tej pory używałem to wiadomo 12V a jak w ciężarówce na 24V ?
Dzięki i pozdrawiam !
I jeszcze jedno. Niewiecie czy ta Manta 060 jest też na 24V ? Bo w osobówce do tej pory używałem to wiadomo 12V a jak w ciężarówce na 24V ?
Dzięki i pozdrawiam !
w instrukcji obsługi albo na urządzeniu, wtyczce do gniazda masz napisane INPUT( napięcie wejściowe), na 99% bedziesz miał 12-24
GG: 3536965
instrukcję zgubiłem, może i nawet wywaliłem bo kto czyta instrukcję (teraz już wiem że to błąd hehe ). Ale może jeszcze sprawdzę naklejkę na gps. A jak z tą dodatkową anteną ? Używacie jej ? Bez tej anteny mieliście jakieś problemy ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 2 gości