Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Autor
Wiadomość
Tytuł:
Post Wysłano: 15 sie 2007, 22:01

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Firma ogółem zajmująca się sprzedażą pojazdów ma niezły zbyt.Na parkingu coś się zmienia.Jedno auto zostaje sprzedane a na jego miejsce wchodzi nowe.
I tu się trochu z Tobą nie zgodze to prawda jeszcze chwile temu zajmowali na ile to pozwalało handlem autami i to w duzych ilościach. Ale w tym momencie trochu przystopowali. Nie zapominaj, że właściciel ma jeszcze dwie firmy transport i cpn :wink: . I w tym momencie grubą ale to naprawde gruba kase szef ładuje w cpn ponieważ go remontuje wymiana zbiorników, dystrybutorów i wogóle zmiana z "petrochemi" na "statoil" kupa kasy. a po za tym w ostatnim czasie trochu się mu posypał tabor :/ Moze i auta się zmieniają co chwile ale nie wiem czy zauważyłeś ze ma problem ze sprzedaniem tej Magnumki i Scani, te auta stoja dośc dłuższy czas, i w tym momencie ma sporą kupke kasy zamrożoną, ostatnio mówił mi ze weźmie tą Magnumke i ta firanke KOGLA i zacznie śmigac żeby się cos odrobiło. Najlepiej w ostatnim czasie schodza mu Scanie 124L 420 z niskim dachem i najlepiej jeszcze zeby miały hydraulike 8) przyprowadzi i odrazu znika a z droższymi autkami jest mały problem :/ A tak pozatym to auta ściąga głównie z Francji i Belgi i czasem z Niemiec. Niektóre autko są w naprawde dobrym stanie i zawsze jest w nich klima elektryka i inne bajery, według mnie to najlepszym autem jakie sprowadził do tej pory było VOLVO FH16 520 KM :mrgreen: chociarz było tez pare fajnych Scań 164L 480KM :D

Tytuł:
Post Wysłano: 16 sie 2007, 8:47
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 8261240

O cpn-nie to tego nie wiedziałem.Będzie miał problemy z kasą.Co do tego co napisałeś, że siądzie na magnumke z naczepą KOGELa to dobry pomysł.Niepotrzebnie tylko magnumka stoi.Jeśli ma stać tak bez końca to niech lepiej ją odpali i pojedzie w trasę.Zawsze coś kasy sie sypnie :wink: Lepsze to niż nic.

Post Wysłano: 20 sty 2008, 22:08

Użytkownik

Użytkownik

Firma sprzedaje najstarsze autko, której śmiga od początku istnienia firmy. Jest to Mercedes Actros 1840 pochodzacy z 98r. :wink: przebieg wynosi ok.990 tys. A tu link do stronki:http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=299771101

Post Wysłano: 10 sie 2008, 21:34
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 0

Firam sie sypie jak juz sie nie posypała, nikt tam nie chce jeździć
Szef nie płaci lub płaci z 3 miesięcznym opóźnieniem,nawet ukraińcy juz nie chcą u niego jeździć
Jak juz ktos pojedzie to go 2 miesiące niema w domu
Kiedys jeździli na szwecje a teraz to nie wiem, bo auta non stop stoja na statoilu

„Kochaj szefa swego mogłeś trafić na mojego”

Post Wysłano: 19 maja 2009, 7:18

Użytkownik

Użytkownik

GG: 7695905
Samochód: M.A.N

brat kolegi jeździ u nich nie ma go po 4 tygodnie ale nie narzeka

Post Wysłano: 19 maja 2009, 12:40
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Nowością w firmie jest Actros MP3. :wink:

Post Wysłano: 19 maja 2009, 14:35

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: szybki ;)

Cytuj:
Nowością w firmie jest Actros MP3. :wink:
Zapomniales dodac, ze w kolorze innym od wszystkich czyli białe :)

Post Wysłano: 20 maja 2009, 18:39
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

A ja mam nowinę - doszedł drugi Actros MP3. :) Już na blachach RTA, jeszcze nie oklejony. W sobotę, jak znajdę czas, to przejadę się do Lachowskiego i zrobię trochę zdjęć.

Post Wysłano: 23 maja 2009, 15:04
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Na życzenie Toreby odświeżam.

Post Wysłano: 23 maja 2009, 15:05
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Zakochałem się ... :)

Obrazek

Post Wysłano: 25 maja 2009, 16:17

Użytkownik

Użytkownik

GG: 4604681

Wie ktoś jakie wyposażenie ma ten Actros w ostatnim poscie?? Chodzi mi o silnik i środku co ma. Ew jakie zdjęcia taboru.

So Others May Live

Post Wysłano: 25 maja 2009, 16:34

Użytkownik

Użytkownik

GG: 6237840
Samochód: Fiat Stilo JTD

Silnik 440.

Post Wysłano: 25 maja 2009, 16:40
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Informacje mam od kolegi, uczęszczał tutaj swego czasu. Ale do rzeczy ...

Mercedes Benz Actros widoczny na zdjęciu został kupiony jako nowy. Na początku Actrosy Mp3 miały być po Trans-Południe, jednak coś nie wyszło. Wyposażenie (full, oprócz skóry) - m.in. klimatyzacja, dwa podgrzewane fotele (oba pneumatyczne), lodówko zamrażarka, radio cd/mp3, pełny automat, tachograf cyfrowy, silniki 440 Euro5, łączna pojemność baków 1300 litrów, itp. :)

Najprawdopodobniej jakaś firma je zamówiła i po prostu nie odebrała, co przełożyło się na niższą cenę dla Lachowskich.

Jeśli chodzi o zdjęcia taboru, to mam takich kilka (za zgodą autora).

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Post Wysłano: 17 gru 2009, 9:19

Użytkownik

Użytkownik

Czy zestawy tej firmy dalej stacjonują na stacji między Sandomierzem i Tarnobrzegiem? A jeśli tak, to tam znajduje się też siedziba firmy? Bo adres w Gorzycach to jest jakiś dom jednorodzinny z tego, co widzę...

Post Wysłano: 17 gru 2009, 10:07
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Czy zestawy tej firmy dalej stacjonują na stacji między Sandomierzem i Tarnobrzegiem? A jeśli tak, to tam znajduje się też siedziba firmy? Bo adres w Gorzycach to jest jakiś dom jednorodzinny z tego, co widzę...
Tak, zestawy znajdują się na stacji benzynowej, której właścicielem jest właściciel firmy Lachowski.

Post Wysłano: 11 sty 2010, 22:51

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Na początku Actrosy Mp3 miały być po Trans-Południe, jednak coś nie wyszło.

Najprawdopodobniej jakaś firma je zamówiła i po prostu nie odebrała, co przełożyło się na niższą cenę dla Lachowskich.
[/url]

Skąd kolego masz takie informacje? Przeczytałeś w Nowinach, czy w Fakcie? Panowie prawda jest taka, że wszystkie auta dostali za darmo. Barwo za rzetelne informacje.

Post Wysłano: 11 sty 2010, 22:57

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Skoda Fabia 1.4 16v

Cytuj:
Cytuj:
Na początku Actrosy Mp3 miały być po Trans-Południe, jednak coś nie wyszło.

[/url]

Skąd kolego masz takie informacje? Przeczytałeś w Nowinach, czy w Fakcie? Panowie prawda jest taka, że wszystkie auta dostali za darmo. Barwo za rzetelne informacje.

Kolego za darmo to w ryj się nie dostanie bo też trzeba zasłużyć :>

Post Wysłano: 11 sty 2010, 23:03

Użytkownik

Użytkownik

Dokładnie Kolego, dokładnie. Bez pracy nie ma kołaczy.

Post Wysłano: 12 sty 2010, 21:57
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
W konkursie TVP1 wygrali jeszcze naczepę Magyar, szkoda, że tylko jedną. A informację mam od rzetelnego człowieka, który jest związany z firmą.

P.S. - Nowin nie czytam, Faktu tym bardziej. Brukowce.

Post Wysłano: 13 sty 2010, 2:48

Użytkownik

Użytkownik

Widocznie rzetelny człowiek opowiada bajki.