[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Pytanie o firmy Oświęcim i okolice. - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Strona 1 z 1 [ Posty: 5 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 02 sty 2010, 21:11

Użytkownik

Użytkownik

GG: 6088589

Witam, nie wiem czy to odpowiedni dział na takie pytanie...
Czy zna ktoś firmy transportowe godne polecenia z Oświęcimia i okolic (np. woj. śląskie i małopolskie).
Interesowały by mnie firmy z solówkami ale i z zestawami.
Na razie trzyma mnie ograniczenie do 7,5t :/ więc "busy" też by mnie interesowały.

Nie jest tak że sam nie szukałem po necie i że nie znam tak ogólnie informacji na temat kilku firm transportowych ale chciałbym się dowiedzieć nowych informacji, które firmy są dobre, a które pominąć.

Post Wysłano: 02 sty 2010, 21:24

Post Wysłano: 04 sty 2010, 19:45

Użytkownik

Użytkownik

Spoko, wiem że na forum jest temat z firmami ale jakoś nie mogłem się doszukać firmy posiadającej samochody do 7,5 DMC z mojej okolicy. Nie wiem może źle szukam ale jakoś nie znalazłem :/.

Może jednak ktoś ma jakieś info o firmach z Oświęcimia i okolic.

Post Wysłano: 04 sty 2010, 20:40

Kolego, był już kiedyś podobny temat na forum i wyszło, że bardzo ciężko jest znaleźć coś na 7,5t, na dodatek bez doświadczenia.
Spróbuj tutaj: http://andersen.ibh.pl/kontakt.html, robota na spożywce więc musisz się liczyć, że masz więcej noszenia i pisania niż samego jeżdżenia ale jednak coś pośmigasz. Jednak ostrzegam, że nie jest lekko.
Tutaj masz trochę więcej ale niestety nie wiem które firmy mają coś na 7,5t. http://www.firmy.net/transport-ladowy,oswiecim.html

Post Wysłano: 04 sty 2010, 20:48

Użytkownik

Użytkownik

Domyślam się że lekko nie jest. Ale wiadomo od czegoś trzeba zacząć i chodzi mi w tym temacie o to żeby się troche zorientować czy wogóle mam czego szukać w swojej okolicy.

Strona 1 z 1 [ Posty: 5 ]