Strona 1 z 1 [ Posty: 3 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 24 gru 2009, 12:55

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0
Samochód: daf cf

witam
szukam pomocy na eg certyfikat komp na krajówkę bez praktyki 5 lat chodzi mi o zestaw pytań testowych oraz zadania rozpisane
wiem ze są na allegro ale wolał bym żeby ktoś coś polecił jezel zdawales egzamin i zdałeś i uważasz ze materiały te są godne polecenia daj namiar
pozdrawiam
WESOŁYCH ŚWIAT I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU

Post Wysłano: 24 gru 2009, 13:14
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Same materiały to mniejsza część sukcesu, najważniejsze co się z nich wyciągnie. To co ja dostałem na szkoleniu to ok 250stron materiałów w formacie A4, zestawy pytań, i zadania do rozwiązania. Samych pytań jest(było, nie wiem jak teraz) ok 10 000, więc uczenie się tego na pamięć nie ma sensu. Trzeba poprostu zapoznać się dobrze z tymi materiałami. Ja dodatkowo na kursie prowadziłem zeszyt z ważniejszymi notatkami, co znacznie ułatwiło sprawę, gdyż wiadomo było na co zwrócić większą uwagę a co jest mniej istotne. Każde zajęcia prowadził inny magisterek czy profesorek który był specjalistą w danej dziedzinie.
Proponuje zapoznać się z opiniami na allegro, tych którzy zakupili te materiały. Kiedyś natrafiłem na to i raczej były tam opinie pozytywne które pozwoliły zdać egzamin za pierwszym razem.

Post Wysłano: 24 gru 2009, 15:21
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 0

Przerabialem to rok temu. Odezwij sie na pw :)

Strona 1 z 1 [ Posty: 3 ]