[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Solidna firma transportowa na Skandynawie - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
PLATO Kępno. Współpracowaliśmy z nimi w mojej poprzedniej firmie, gdzie pracowałem. Jeżdżą również z gabarytami. Kierowcy bardzo fajni, doświadczeni i ogólnie do pogadania ludzie. Zawsze można było zakombinować, żeby więcej czasu do końca zmiany zeszło z załadunkiem itp. Nie przypominam sobie, żeby kiedykolwiek były z nimi jakieś problemy.
kolego mogę ci podać nazwy firm, ktore wynajmuję do transportu jak mam coś do wywiezienia, albo odebrania ze skandynawii:
- Jerzy Kolanek skup i sprzedaż palet( chyba Kalisz) najtańszy!
- Granpol Wierzbicki z Wołczyna
- Firma "Rojen" z Wodzisławia Śląskiego
- Firma transportowa "Lar" Stefan Lar. Kępno, tani
- Plato, Kępno
- Jan Krysiak ,Płock
- Transport Międzynarodowy i krajowy Marek Tlak, Ożarów Mazowiecki ( jego bart Krzysiek też ma firme transportowa i jeździ na skandynawie)
- Zet transport, Nowy Sącz
- Zentex, Kalisz
Te firmy są zaufane i sprawdzone współpracom od kilkunastu lat:) korzystam z ich usług kilka razy w tygodniu i jestem zadowolony.
Telefony znajdź we własnym zakresie.
Pozdrawiam Marcin
Pekaes multispedytor chyba jedyna firma z wielo letnią tradycją
W transporcie do skandynawii jedna z dwóch firm która za czasów
PRL obsługiwała ten kierunek i ciągle go obsługują współpracujemy
z nimi od wielu lat i jesteśmy zadowoleni.
Dzięki wszystkim za propozycje znalazłem firme z okolic Poznania
właściciel konkretny gość mają certyfikat jakości są wysoko ubezpieczeni i maja 15 lat doswiadczenia na trasach Polska-Szwecja-Norwegia. Licze, że z transportem okien nie powinno
być problemu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 8 gości