Witam
Webasto sprawowało się do tej pory bez problemu jednak ostatnimi dniami kilka razy w ciągu nocy po prostu samo się wyłącza. Używam tylko w ustawieniu manualnym bez programowania i w pewnej chwili pojawia się na wyświetlaczu napis: F:08 lub F:10 i ogrzewanie się wyłącza. Wtedy odpalam auto na około 15 min i przez następną godzinę webasto działa potem znów się wyłącza.
GG: 0
Samochód: duży z naczepą
Miałem taki przypadek w Renault Midlum, powodem była zapchany filterek webasta, musisz rozkręcić, możliwe, że masz już na bite tyle kurzu, że webasto się blokuje i komputer sam rozłącza w celu bezpieczeństwa. U mnie po wyczyszczeniu wszystko wróciło do normy.
_________________ Jezus też palił !!! wszyscy palili !!! to prawda, tym wszystkich których "uzdrowił"? dał poprostu pare gramow ze swojej plantacji!! ot cała prawda!
Trc rzeczywiście może tak być jak piszesz gdyż auto ma już osiem lat a tak się składa że do tej pory jeździli nim osobnicy którym w ogóle bałagan w aucie nie przeszkadzał więc tym bardziej na pewno nikt nie czyścił tego o czym piszesz. Tak zrobię i zobaczymy ale przekonam się o tym dopiero po nowym roku bo zostawiłem auto za granicą na okres Świąt.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość