GG: 4338714
Samochód: Man
Cytuj:
Daj fote to Ci powiem
kolego mam taka sama deske rozdzielcza co ty w profilu, np. stop i abs,to wiem ale jest jeszzce kilka ktorych nie wiem.
Mial bym prosbe jak bys rozpisal np. 1- co to jest itd. Zaluzmy jedynka jest pierwsza gora od lewej/.
5-kontrolka retardera
7- kontrolka płynu chłodniczego w zbiorniczku wyrównawczym
14-kontrolka skrzyni biegów ( występuje tylko i wyłącznie w skrzyni automatycznej)
18-sam nie wiem może od dodatkowego oświetlenia lub świeci się kiedy mamy przepaloną żarówkę
23-kontrolka temp skrzyni
24-kontrolka filtra powietrza
25-kontrolka płynu wspomagania
27-kontrolka centralnego smarowania
28- Electronic diesel control
Myślę że trochę pomogłem
Cytuj:
5-kontrolka retardera
7- kontrolka płynu chłodniczego w zbiorniczku wyrównawczym
14-kontrolka skrzyni biegów ( występuje tylko i wyłącznie w skrzyni automatycznej)
18-sam nie wiem może od dodatkowego oświetlenia lub świeci się kiedy mamy przepaloną żarówkę
23-kontrolka temp skrzyni
24-kontrolka filtra powietrza
25-kontrolka płynu wspomagania
27-kontrolka centralnego smarowania
28- Electronic diesel control
Myślę że trochę pomogłem
dzieki kolego duzo pomogles.
A jeszcze bym mial pytanie, od czego moge dopasowac zakretke zbiorniczka spryskiwacza do mana.Wlew mam z tylu kabiny od strony kierowcy(taka dluga rura idzie).Jak kupilem tego mana to juz nie mial tej zakretki.Jak mam sporo plytnu nalane to na ostrych zakretach sie wylewa na jezdnie.Jestes w stanie pomuc mi jeszzce?.Pozdrawiam.
Samochód: MAN TGA 26.480 5 STAR BOOGIE
Cytuj:
A jeszcze bym mial pytanie, od czego moge dopasowac zakretke zbiorniczka spryskiwacza do mana.Wlew mam z tylu kabiny od strony kierowcy(taka dluga rura idzie).Jak kupilem tego mana to juz nie mial tej zakretki.Jak mam sporo plytnu nalane to na ostrych zakretach sie wylewa na jezdnie.Jestes w stanie pomuc mi jeszzce?.Pozdrawiam.
Popytaj o ten kapsel w intercarsie lub suderze on kosztuje jakieś 5-10 złoty już z dwa razy go kupowałem bo lubi pękać przy zamykaniu
Cytuj:
Cytuj:
Popytaj o ten kapsel w intercarsie lub suderze on kosztuje jakieś 5-10 złoty już z dwa razy go kupowałem bo lubi pękać przy zamykaniu
dzieki kolego za informacje,nawet nie pomyslalem ze moge w intercarsie zapytac,znajomego mam wiec zapytam sie jego.Pozdro.
Witam koledzy po malej przerwie.Mam jeszcze pytanie ale tym razem do przycisku jednego(nie chcialem nowego tematu pisac).Mam nad podgrzewaczem swiec zarowych przycisk z napisem ,,SET''.Co tym przyciskiem sie zalacza?.Pozdro.
dodatkowy ogranicznik predkosci, przykladowo wjezdzasz do miasta jedziesz 50km/h wciskasz SET i masz w tym momencie ustawiony ogranicznik predkosci na 50km/h
Cytuj:
dodatkowy ogranicznik predkosci, przykladowo wjezdzasz do miasta jedziesz 50km/h wciskasz SET i masz w tym momencie ustawiony ogranicznik predkosci na 50km/h
a kolego pedal gazu i tak trzeba miec wcisniety?.Czy to dzila podobnie do tempomatu?
sory że odgrzewam ale co oznacza kontrolka nr 4 z tego rysunku bo dzisiaj zaczęła mi się palić razem z tą z napisem STOP, zwłaszcza gdy dodaje gazu nawet na postoju. Dodam że hamulce działają bez zarzutu.
Samochód: MAN TGA 26.480 5 STAR BOOGIE
Za niskie ciśnie w układzie pneumatycznym, być może padł czujnik 3 obwodu, wskaźnik masz tylko na 1 i 2 obwód.
Sprzęgło, fotel ma zasilanie z 3 obwodu jeśli to działa to masz problem z czujnikiem ciśnienia w tym układzie
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Semrush [Bot] i 3 gości