[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool koszulka "wiecznignacze" - Strona 4 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
Juras Jak chcesz to mogę ten napis bardziej zgłębić tak jak tutaj. I napis jest koloru czarnego tamten to był taki szary chyba ze chcesz inny to nie ma sprawy.
P.S. Miał byś może ten obrazek na przezroczystym tle. Trochę bym pokombinował bo mam mnóstwo ciekawych czcionek. Jak byś zamawiał to daj znać
P.S.2 Juto coś pokombinuję z obrazkiem ale z scaniami. Np. ten http://imagebank.scania.com/pic_d/09734-118.jpg albo i inne.
GG: 0
Samochód: volvo
Cytuj:
projekt na własne potrzeby , ale co myślicie o tym ?
fajne a może by tak zrobić tylko ze 7 modelami ciężarówek jak myślisz?? może jakaś propocycja ??bo ten super wyszedł tylko szkoda że niema wszystkich marek ;/
fajne, ale moim zdaniem logo powinno kojarzyć się z czasem, a skoro wiecznignacze to może zacząć coś od starej ciężarówki jakiś motyw czasu i nowa ciężarówka do tego logo WIECZNIGNACZE.
Artystą nie jestem ale jakoś widok kilku ciężarówek nie robi na mnie wrażenia
a mi logo "wiecznygnacz" kojarzy się z ciągłą jazdą więc proponuje tarczkę,rozpisana jazda przez 24h czyli ciągła jazda. ja takiej tarczki nie posiadam
Pomysł pazdz'ia
a mi logo "wiecznygnacz" kojarzy się z ciągłą jazdą więc proponuje tarczkę,rozpisana jazda przez 24h czyli ciągła jazda. ja takiej tarczki nie posiadam
Pomysł pazdz'ia
nie trzeba posiadać to się da zrobić z kilku tarczek w dowolnym programie graficznym - skany nalożyć na siebie
GG: 0
Samochód: volvo
Ma ktoś może zdjęcie żeby ciężarówki stały obok siebie i każda innej marki bo chciał bym zrobić projekt i żeby było 7 ciężarówek na jednym zdjęciu. Bo nie wiem czy osobno z każdego zdjęcia wycinać.
GG: 8261240
Cytuj:
JURAS to jest dobry projekt.fajny pomysł ale myślę że ni jak by to wyglądało na koszulce .Chodzi mi o nadruk.
Grafiki, ukazanej przez Jurasa, znaczna większość i tak nie zrozumie.
_________________ Ból z serca bliskich, a przesłanie dla Was.
Obudźcie się ludzie i przejrzyjcie na oczy jesteśmy tacy jak Wy i może to was zaskoczy ...
GG: 8261240
Cytuj:
No nie wiem jak reszta forumowiczów ale ja rozumiem tą tarczke.
Nie zrozumiałeś mnie. Chodziło mi o zwykłych przechodniów, których będziesz mijał.
_________________ Ból z serca bliskich, a przesłanie dla Was.
Obudźcie się ludzie i przejrzyjcie na oczy jesteśmy tacy jak Wy i może to was zaskoczy ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 5 gości