Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Widzę, że Actrosy od drewna znów pojawiły się na drogach... (chyba z rok kwitły pod płotem)...
Od znajomego kierowcy słyszałem też, że zaszły przetasowania na "górnych stołkach" i dwóch takich co chcieli się wzbogacić kosztem kierowców poszło z hukiem na bruk....
_________________ DAS IS DER UBERFALL!!!! Jestem w kółku różańcowym WC, dbam o ojczysty język polski.
Kilka tygodni temu spotkałem w Warszawie kierowce z Białegostoku (Anatex czy jakoś tak) i mówił mi że jego brat jest spedytorem w T2B i że ma podstawione 8 zestawów.Czy to prawda ?? Mówił żebym tam podpytał o prace,ale złożyłem CV i cisza.Dużo chętnych kierowców jest do T2B.Poza tym znalazłem już coś innego .
GG: 2895700
Actrosy jeżdżą, jeden okazało się ma pękniętą ramę i nie wyjeżdża już "w teren". Kierownictwo się zmieniło, prawda, ale mogę powiedzieć że nie było to tak że to...
Cytuj:
[...]dwóch takich co chcieli się wzbogacić kosztem kierowców poszło z hukiem na bruk....
Witam, co nowego słychać w T2B ? Dalej latają Włochy <-> Szewacja bez zajeżdzania do B-stoku ?
Witam,
tę trasę obrabiały auta pod szyldem T2B ale nie były one z firmy. Firma im płaciła za reklamę więc się okleiły jako T2B. Aktualnie nalepki zerwali zostały tylko na firankach, bo były namalowane.
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 7 gości