Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 25 lis 2009, 16:46
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 71830
Samochód: saicento z kratką

Skoro już odświeżamy...

Widzę, że Actrosy od drewna znów pojawiły się na drogach... (chyba z rok kwitły pod płotem)...
Od znajomego kierowcy słyszałem też, że zaszły przetasowania na "górnych stołkach" i dwóch takich co chcieli się wzbogacić kosztem kierowców poszło z hukiem na bruk....

Post Wysłano: 27 lis 2009, 20:41

Użytkownik

Użytkownik

GG: 3694165
Samochód: DAF XF SSC 106 + Wielton

Kilka tygodni temu spotkałem w Warszawie kierowce z Białegostoku (Anatex czy jakoś tak) i mówił mi że jego brat jest spedytorem w T2B i że ma podstawione 8 zestawów.Czy to prawda ?? Mówił żebym tam podpytał o prace,ale złożyłem CV i cisza.Dużo chętnych kierowców jest do T2B.Poza tym znalazłem już coś innego :mrgreen: .

Post Wysłano: 30 lis 2009, 23:33
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 2895700

Actrosy jeżdżą, jeden okazało się ma pękniętą ramę i nie wyjeżdża już "w teren". Kierownictwo się zmieniło, prawda, ale mogę powiedzieć że nie było to tak że to...
Cytuj:
[...]dwóch takich co chcieli się wzbogacić kosztem kierowców poszło z hukiem na bruk....

Post Wysłano: 23 sty 2010, 18:44
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Witam, co nowego słychać w T2B ? Dalej latają Włochy <-> Szwecja bez zajeżdżania do B-stoku ?

Ostatnio zmieniony 27 lut 2010, 23:58 przez Jacoo, łącznie zmieniany 1 raz.

Post Wysłano: 02 lut 2010, 14:29

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: skoczek

Cytuj:
Witam, co nowego słychać w T2B ? Dalej latają Włochy <-> Szewacja bez zajeżdzania do B-stoku ?
Witam,
tę trasę obrabiały auta pod szyldem T2B ale nie były one z firmy. Firma im płaciła za reklamę więc się okleiły jako T2B. Aktualnie nalepki zerwali zostały tylko na firankach, bo były namalowane.