Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 29 paź 2009, 20:22
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Cytuj:
A jak jest teraz z przyjęciami u Łapińskiego ? Orientuje się ktoś ?
Kolego kup sobie w losowo wybranym dniu Kurier Poranny i ogłoszenie od Łapy na pewno będzie.I tak jest od dawna.Bardzo dawna.Jak ktoś ma troche oleju w głowie to da mu coś do myślenia...
Poza tym jakby ktoś chciał wiedzieć (albo był na ich placu w Łapach-obok jest placyk ośrodka szkolenia) to Łapiński ma też stare szroty FH i świeżaki zazwyczaj taki pojazd dostają.
W lipcu spotkałem ich kierowce na Dorohusku i powiedział że kasa marna i ciężko ją wyrwać.I przeważnie nowi nie wytrzymują dłużej niż miesiąc.Łapa wozi się Audi Q 7,ale ma kilka spraw w sądzie za niewypłacone pensje.
Jak dla mnie firma-chwast. :wink:
Możliwe że u niego rewelacji nie ma ale jak teraz taki problem na rynku pracy - więcej aut jak kierowców to człowiek "czepia" się gdzie popadnie.Jak nie zaryzykujesz to się nie dowiesz jak to u niego faktycznie wygląda....A do wszystkich tych opowieści o nim to ja bym podchodził z lekkim dystansem bo skąd ktoś może tyle wiedzieć o danej firmie skoro nie miał z nią styczności?

Gdzieś usłyszał potem powtórzył i wyszło ze Łapa ma 17 spraw w sądzie... No ja nie wnikam w to za mocno jeśli faktycznie nie płaci to lipa ale wiem że jak się samemu nie sprawdzi to się nigdy nie dowie.Popracuje rok czy dwa i wtedy jestem w stanie dopiero wydać jakąś rzetelną opinie o pracodawcy.

Post Wysłano: 29 paź 2009, 21:10

Użytkownik

Użytkownik

GG: 3694165
Samochód: DAF XF SSC 106 + Wielton

Kolego wiem mniej więcej o co Ci chodziło,ale widać że jeszcze nie pracowałeś w transporcie(może się mylę?).Oczywiście trzeba się chwytać wszystkiego jak się nie ma praktyki,a jak się trochę pojeżdzi to nie chce się człowiek pchać w takie niepewne tematy.To prawda kierowców jest na pęczki,ale pamiętaj że dobrych kierowców jest o wiele mniej.

Ale każdy ma swoją filozofię.Życzę Ci abyś przepracował gładko te dwa lata u Łapy i podzielisz się na forum wrażeniami.Ale myślę że gdyby po pierwszym miesiącu pracy Ci nie wypłacił gotówki to rzetelną opinie o pracodawcy wydałbyś wcześniej.Zwłaszcza jakbyś miał rodzine do wykarmienia.

Post Wysłano: 29 paź 2009, 21:42
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Kolego wiem mniej więcej o co Ci chodziło,ale widać że jeszcze nie pracowałeś w transporcie(może się mylę?).Oczywiście trzeba się chwytać wszystkiego jak się nie ma praktyki,a jak się trochę pojeżdzi to nie chce się człowiek pchać w takie niepewne tematy.To prawda kierowców jest na pęczki,ale pamiętaj że dobrych kierowców jest o wiele mniej.

Ale każdy ma swoją filozofię.Życzę Ci abyś przepracował gładko te dwa lata u Łapy i podzielisz się na forum wrażeniami.Ale myślę że gdyby po pierwszym miesiącu pracy Ci nie wypłacił gotówki to rzetelną opinie o pracodawcy wydałbyś wcześniej.Zwłaszcza jakbyś miał rodzine do wykarmienia.
No właśnie "gdyby" mi nie wypłacił.
Jasne że tak ale jak bym zaczął tak gdybać przed każdą nową pracą to nigdzie bym nie pracował bo wszędzie obawa przed szefem - oszustem.

Post Wysłano: 08 lis 2009, 14:18

Użytkownik

Użytkownik

GG: 3694165
Samochód: DAF XF SSC 106 + Wielton

Kolego no nie o to mi chodzi.Ja znam firmy o których ludzie nie piszą ,nie opowiadają niestworzonych rzeczy dlatego że są solidne i tam możliwości zatrudnienia są praktycznie zerowe.A to dla tego że w takich firmach kierowcy się nie zmieniająA jeśli na temat firmy X,a w tym przypadku Łapińskiego wszyscy dookoła,łącznie z jego kierowcami wyrażają się niepochlebnie to każdy kto troche myśli i potrafi przewidywać wyciągnie odpowiednie wnioski.
Ale zgodzę się z tobą że w dzisiejszej sytuacji na rynku jeżeli chce się zdobyć jakieś doświadczenie i jest się gotowym na poświęcenia jest to jakieś rozwiązanie.

Post Wysłano: 10 lis 2009, 11:04
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: TGL / A4

Post Wysłano: 10 lis 2009, 11:59
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Często na Allegro są wystawione samochody od Łapińskiego.

Post Wysłano: 26 gru 2009, 18:41

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

jedną trase zrobiłem i na pisku opon sp**przałem bardzo nie polecam naprawde nie warto zawracac głowy

Post Wysłano: 26 gru 2009, 19:47

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: MAN TGA 460 XXL

A możesz napisac coś wiecej na temat tej firmy.

Post Wysłano: 27 gru 2009, 17:53

Użytkownik

Użytkownik

GG: 6007229
Samochód: daf

A ja wam powiem że na prawdę nie ma co se głowy tą firmą zawracać ostatnio widziałem kierowców z tej firmy stojących na poboczu bo nie mają na paliwo i czekają 3 dzień na pieniądze od szefa. A ta przy okazji co z nowego taboru jak pieniędzy nie wypłaca.

Post Wysłano: 25 lis 2011, 21:08
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: MAN TGA

Rzepin, PL
Obrazek