GG: 12975077
Samochód: Ford Transit '98
Pełen podziw, chciałbym umieć tak rysować jak Ty, niestety moim wypocinom daleko do reprezentowanego przez Ciebie poziomu.
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora jedynie w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny!
Jak na pierwsze rysunki to i tak jest dobrze wg. mnie
Mały update trochę mało czasu teraz na rysowanie ale myślę że gdy nadejdzie zima to lepiej będzie
Volvo F89
Iveco EuroTech
I tutaj takie dwie wizje moje na Jelonka
Czarno Białe
I w kolorku
Pozdrawiam
te jelonki podchodzą pod TGS-a????
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podania przyczyny.
Witam
Prosiłbym o rysunek Daf-a Ginaf najlepiej 8x8 ale 6x6 też może być http://www.youtube.com/watch?v=6Jb68qdX4DUkonkretnie chodzi mi o tego Dafa
Jeżeli mieli byście wolną chwile spróbujcie narysować takiego Dafika jak na filmiku
Thanks!!!
GG: 12975077
Samochód: Ford Transit '98
Chodzi o tę wywrotkę???
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora jedynie w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny!
Właśnie zajrzałem do tego tematu i pomyślałem, że dodam coś od siebie. Rysunkiem ciężarówek zajmuje się od najmłodszych lat Wkleję tutaj moje 2 sztandarowe rysunki może nie jakieś super, ale liczę na komentarze
Bardzo fajne rysunki ale nie rysuj na kartkach w kratke jak tego pierwszego Dafa Poza tym wyszedł troche niesymetrycznie ale drugi jest zajefajny. Jeszcze jakbyś pokolorował to by było jeszcze lepiej
A tutaj jeszcze moje 2 volva z dawnych lat w formie rzutu z boku
Witam pod dłuższej przerwie coś tam znowu rysuje pare prac z starego roku. Widzę że tu niektórzy ładnie wrzucają swoje prace i prezentują wysoki poziom. Od teraz podpisuje swoje rysunki ponieważ niektórzy podszywają się pod moje prace na naszej-klasie itp.
Scania R "Trans-Powiśle"
Daf95XF
Pozdrawiam
GG: 2158946
Samochód: Fiat CC 700 31PS
<szczna w dół> Scania z Powiśla piękna DAF też bardzo łądnie wyszedł wszystko równiótko elegancko Jak będę miał sprawną drukarkę to zeskanuje swoje wypociny i też tu wrzuce Pozdrowionka dla "malarzy"
GG: 6339605
Samochód: STAR 244 GBA Pożarniczy
Mam taką prośbę do was, dużo jest rysunków pojazdów SCANIA, VOLVO,MAN itd ale czegoś brakuje, pewien niedosyt, z mojej strony proponuję abyście Państwo przedstawili rysunki naszych rodzimych Jelczy czy starów,rzecz jasna nadwozie obojętnie czy to wywrotka, czy pożarnik czy wojskowy itd, co wy na to?
ja z swojej strony przedstawiam terenowy samochód powojskowy STAR 266 Z mojej grupy.
was także poproszę o nasze polskie konstrukcje.Pozdrawiam
_________________ Z wojskowym pozdrowieniem CZOŁEM
No widać ludzie lubią kopiuj wklej. Kolego Arku nie zapomniałem też o naszych rodzimych ciężarówkach w swojej kolekcji mam kilka Jelczów no przyznam Strów mi brakuje zmieni się to już wkrótce:d
Iveco Stralis drugiej generacji ostatnio wykonany rysunek ostatnio brakuje czasu na te sprawy
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Semrush [Bot] i 2 gości