Cytuj:
Biorądz pod uwagę że trasy będą też do Anglii to trzeba doliczyć opłatę za mosty i tunele.
Za to będziesz płacił z własnej kieszeni
Cytuj:
Ile mam wziąć pieniędzy ale proszę o nie pisanie „tyle ile potrzebujesz”
Ale czego oczekujesz? Że ktoś ci zrobi dokładne wyliczenia co do centa? Każdy jest inny i ma różne potrzeby. Jeden jest rozrzutny, drugi oszczędny. Unikaj zakupów w Wielkiej Brytanii. Najlepiej rób sobie zakupy w Holandii, Belgii, Niemczech w sklepach typu Lidl, Aldi itp. Ceny nie są takie straszne a nawet zbliżone do polskich.
Cytuj:
Jakie polecacie jedzenie pulpety gołąbki flaki itp. dokładnie chodzi jakich firm Łowicz może knora albo inne.
Osobiście, jeżeli chodzi o słoiki to polecam firmę Pudliszki. Mają dobre produkty. Odradzam słoiki w stylu "Wyprodukowano dla Biedronki", ponieważ są niedobre. Jeżeli chodzi o zupy to godne polecenia są firmy Profi, takie zielone saszetki. Poza tym ja staram się unikać tych słoików i traktuje je jako taki "żelazny zapas". Zawsze wyjazdy mam z pod domu na 2, góra 3 tygodnie i pełna lodówka wystarcza.
Cytuj:
Jak rejestrować czas pracy podczas zmiany kontenerów BDF jako inna praca czy jazda. Wiadomo że pod kontenery trzeba podjechać ciężarówka i przyczepą. A druga rzecz jak sobie ułatwiacie rejestracje na czasu pracy jeżeli jest stare tacho a zmiana kontenerów jest częsta.
Sam podjazd pod kontener zaliczamy do jazdy.
Jeżeli chodzi o analogowy tachograf, to zapisywałem o której ruszam, o której staję i to wystarczało.
Cytuj:
Ostatnie pytanie jak zmienia się półbiegi w scani 6 biegowej.
Wybacz. Ale wykaż trochę własnej inicjatywy i poszukaj tych informacji. Na forum jest wiele tematów i dla chcącego nic trudnego. Na wszystkie te pytania znalazłbyś informację, gdybyś trochę poszukał.