Strona 1 z 1 [ Posty: 3 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 13 paź 2009, 23:31

Użytkownik

Użytkownik

Czesc
Potrzebuje wyslac do Płocka kruszywo (wywrotkami 25-cio tonowymi) w ilosci 1000ton, ok 2-3 auta w tygodniu, ale nie moge znalezc firmy, ktora by tego sie podjela. Kruszywo z kopalni DSS Piława Górna do Płocka (ok.330km). Pomagam w znalezieniu powrotu, wiec prawie bez pustych kilometrow.
Moze ktos zna firmy z okolic tych wymienionych miast, lub sam jest chetny na to zlecenie.
Zapraszam na gg 1391751(czesto niewidoczny) lub e-mail: marcin1989l@interia.pl, tam podam numer do mojego bezposredniego kontaktu.

Marcin

Post Wysłano: 14 paź 2009, 5:45
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

wspomniana firma wyrolowała już tylu przewoźników i tylu spedytorów, że jeżeli ktoś słyszy, że ma jechać bezpośrednio lub nawet pośrednio dla nich rezygnuje.
koleją też tego nie przewieziesz, bo firma ta ma takie zaległości płatnicze wobec kolei, że nie ma takich możliwości.

ale zadzwoń do mnie może coś pomogę (728 821 332).

Post Wysłano: 14 paź 2009, 18:41

Użytkownik

Użytkownik

Spokojnie Cyryl. Ja jestem właścicielem kruszywa(to ja kupuje bezpośrednio od DSS) i to na mnie przewoznik wystawia faktury. Przewoźnik ma za zadanie tylko przewieźć kruszywo ( stram sie placic gotowka), jestem wiarygodny i o zadnych oszustwach w postaci posredniego kontaktu z DSS nie ma mowy :D

Kolej odpada, to musza byc cykliczne transporty ze wzgledu na brak miejsca na taka ilosc na budowie w Płocku. Jak bede mial czas jutro o normalnej porze to zadzwonie Cyryl, teraz nie bede Ci przeszkadzac. Dzięki.

Ale jesli ktos ma chec na te kursy, lub wie kto zapuszcza sie wywrotkami w okolice wymienionych miast, prosze o odpowiedz.

Strona 1 z 1 [ Posty: 3 ]