Cytuj:
Dobrą opcją są husteczki higieniczne nasączone dla dzieci nie zawsze jest gdzie umyc dupe a tak w łatwy sposób czysto i pachnie. Tak poza tym jak jedziesz sam to butle, garnki, czajnik i to co koledzy wyżej pisali, jak jedziesz w podwójnej dobrze pogdać z gościem z którym sie jedzie bo różne oszołomy sie zdażają...
Mój patent na to jest taki, miska 50na 50cm w samochodzie, kanisterek 25litrowy i jak nie stoisz na stacji, czy zakładzie gdzie jest prysznic, to albo sam sobie go robisz stając pod kranikiem z kanisterka którego wcześniej można podgrzać stawiając na przedniej szybie lub pod webasto, albo ugrzać sobie wodę w garnuszku wlać do miski. Ja gdy niemiałem się gdzie umyć to zawsze tak robiłem, ten pierwszy sposób dobry jest w ciepłe dni i ustronne miejsca, drugi stosowałem w każdej porze roku dnia i nocy. Jesteś świerzy i zawsze inaczej się człowiek czuje jak przepłuka się w wodzie.
Cytuj:
Pytanie może trochę .... śmieszne, ale ile waluty potrzebuję wymienić, żeby bezstresowo i higienicznie

przejechać PL-GB no i jeszcze PL-I (oczywiście z max zaopatrzeniem własnym)

No śmieszne, jak będziesz płynąć promem to wykąpać się można na promie za darmo, jak pociągiem to nie wiem, w niemczech przeważnie kibel 0,5E na stacjach benzynowych, czasem co łaska, a na parkingach za darmo lecz tam warunki są raczej mało komfortowe. Prysznice przeważnie 2,5E, czasem mniejj, czasem za darmo. W samej angli nie wiem jak jest, bo byłem aby raz i nie korzystałem. Także można stracić 10E a możesz nic nie stacić.