Samochód: Renault Premium / Range T
Również- mio by było jakbys miał czas i napisał choc króciutki opis
No to żeś ładnie "potrakerował" na Kazachstan Cię puscili normlnie słyszałem HAMBURG robisz a tu widze Kazachy- no no no- w sumie nie wiem czy zazdrościć...
_________________ B O B i
Tiry na tory, pociągi na drogi, tory na traktory, traktory do obory.
GG: 10722238
Samochód: DAF XF 105SSC / OPEL VECTRA B
mojego ojca na na ukrainie gaje za podrobiona rejestracje z tylu na koniu to chieli w lape albo do aresztu wiec mój ojcie na początku daje mu 50 hrywne(nie wiem czy dobrze napisałem) a on ze nie ze on chce cb-radio i tel kom no to moj ojciec dzwon po naczelnika, naczelnik przyjechał i oni nie dostali nic a ojciec zapłacił 40 hrywnej mandatu w kijowie i na tym sie skonczyło
Dlaczego gaje ?
Odpowiedź jest prosta. To od skrótu - GAI. Główny Zarząd Drogowy czy coś w tym stylu. W Rosji policja drogowa jest de facto poza strukturami zwyklem milicji. Posiada inne mundury, odznaki, nawet hymn mają inny. Podobnie sytuacja jest z OMON - em. Czyli połączeniem naszej prewencji z antyterrorystami.
_________________ Życie jest piękne ! - powiedział Prosiaczek ... i rzucił się w przepaść.
MAN NA poczatek gratuluje podjęcia sie i wykonania niełatwej trasy.
Mama parę pytań. Ile kilometrow wyszlo Ci w jednastrone do KZ?
Ile czasu zajęła Ci ta trasa?
Do Uralska jest ok.2600km..a czas podróży to w tym przypadku pojęcie względne..znam przypadki 2 kursów w miesiącu...można zrobić jeden-a nawet trzy("farmakologia" ułatwia takie przypadki )
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość