Miałem prawo się nie domyślić, że pod stwierdzeniem;
Cytuj:
zna doskonale marki i modele ciężarówek
Masz na myśli;
Cytuj:
rozwiązania techniczne, konkretniejsze zagadnienia techniczne, a także naczepy.
Cytuj:
Kolego szkoda że wyciąłeś z kontekstu i zacytowałeś wypowiedz kolegi nie w całości
Reszta rzeczy była wymieniona po przecinku i dotyczyły czego innego więc zacytowałem to co mnie zainteresowało.
Cytuj:
SCANIA bo to by przeczytał ) ale ma problem ze skrzynią biegów i nawet nie wie co to za skrzynia
Wtedy serwisant się pyta co gośc widzi na lewarku, i wtedy mówi że, na lewarku mam C, R, 1/4, 2/5 + połówki itp. i serwis już wie że to Scania ze skrzynią GSR 900. Wiec raczej kolejny mało udany przykład
![O_o :]](./images/smilies/icon_smile5.gif)
.
Rozumiem ogólnie o co wam chodzi, tylko po prostu według mnie większość rzeczy o których wspomniał
eRKaZet, nie jest zbyt trafnych. Bo tak jak napisał
Harry_man człowiek kompletnie nie związany z tematem będzie potrzebował na ich nauczenie tygodnia czasu.
Według mnie bardziej zaowocowała by dobra znajomość roz. (WE) 561/2006 (czas pracy kierowcy), umiejętność odpowiedniego załadowania i zamocowania ładunków ( tak żeby DMC pojazdu, jak i nacisk na poszczególne osie nie był przekroczony), dobra znajomość topografii państw itp.-ych rzeczy.
Po za tym to od pracodawcy zależy co według niego jest plusem u kierowcy, który stara się o pracę w jego firmie, i niestety dla większości jazda z Ojcem i pasja tym zawodem od małego nie jest żadnym argumentem.
Pozdrawiam

.