Nie wiem czy jest we Wrocławiu, ale znalazłem trochę informacji dla Ciebie na stronie szkoły z Rybnika
Technik spedytor – uczeń będzie kształcił się w podstawach techniki, maszynoznawstwie, systemach i środkach transportu, układach komunikacyjnych, podstawach spedycji i transportu, podstawach prawa transportowego, rachunkowości, ubezpieczeń, logistyki, marketingu i technik biurowych. Absolwent będzie mógł podjąć pracę w firmach transportowych i spedycyjnych zarówno krajowych jak i o zasięgu międzynarodowym.
to teraz kilka zdań z mojej strony:
Zgadzam się, że w dużej mierze zależy to jaki będzie poziom od nauczyciela. U mnie ogólnie poziom jest wysoki, robimy dużo zadań problemowych, dużo jest indywidualnych projektów itp.
Mogę się pochwalić, że kumpel z klasy dostał się do wielkiego finału Olimpiady Logistycznej ja niestety odpadłem w wojewódzkich.
Samochód: Scania R420
Cytuj:
A jakie książki tam są potrzebne?i co w tych książkach się znajduję jakieś ciekawe są chociaż?Definicje?Zdjęcia?Pozd.
Jakie książki są tam potrzebne ? - takie jakie wybierze nauczyciel
Co się znajduje ? - wiedza
Ciekawe są chociaż ? - zależy co Ciebie ciekawi
Definicje - widzialeś podręcznik bez definicji ?
Zdjęcie - krajobrazów Los Angeles napewno nie ma, tylko to co jest ci potrzebne + wykresy rzecz jasna.
Nie wiem czy jest we Wrocławiu, ale znalazłem trochę informacji dla Ciebie na stronie szkoły z Rybnika
Technik spedytor – uczeń będzie kształcił się w podstawach techniki, maszynoznawstwie, systemach i środkach transportu, układach komunikacyjnych, podstawach spedycji i transportu, podstawach prawa transportowego, rachunkowości, ubezpieczeń, logistyki, marketingu i technik biurowych. Absolwent będzie mógł podjąć pracę w firmach transportowych i spedycyjnych zarówno krajowych jak i o zasięgu międzynarodowym.
Dzięki Oby był taki kierunek we Wrocławiu
We Wrocławiu, masz technikum z kierunkiem technik-logistyk, a także spedytor Znajduję się ono na ul. Dawida 7b bodajże.. I jest to ZS 23, a technikum ma nr. 12
_________________ Bednarski, Nysa
"Niezły syf mają na bazie. To ma być firma? To jakiś PGR nie firma." "Jeżeli ktoś ma burdel i syf na swoim podwórku to odrazu świadczy o człowieku."- Leszek Foss
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Planowanie tras tzn.mozesz cos kolego wiecej na ten temat powiedziec?Jak to sie odbywa?Jezeli wolisz to napisz na G-G:10962586 zeby nie zasmiecac tutaj forum.
Dostaniesz sobie jakąś trasę i masz wyznaczyć jakimi drogami, biorąc pod uwagę różne aspekty, typu naciski na osie, takie tam.
Jak idziesz do logistycznego tylko z myślą o "TIRACH" to odpuść, od razu mówię
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Bajzel zobaczy bo chodzimy do tej samej szkoły
zaraz pokaże wam parę cytatów z zeszytu.
oczywiście pani dyktuje je z książki nie pozwala sobie zadawać pytań na które nie zna odpowiedz a jaka kolwiek dyskusja kończy się opuszczeniem sali (przez ucznia)
a zresztą daruje sobie cytaty pani przecież i tak dyktuje je z książki sama nie wiedząc o czym mówi.
U nas na tis siedzisz i piszesz, czasem liczysz zadania np która oferta przewoźnika jest bardziej opłacalna. Generalnie uczysz się pojęć z tych dwóch dziedzin.
Systemy to takie wszystko i nic właściwie z tego co pamiętam to bhp magazynu, urządzenia do składowania, wyposażenie magazynu, kurtyny powietrzne, klimatyzacje itd.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 7 gości