a jak jezdzisz 3 lata to mniej wiecej wiesz na czym praca polega...
każdy przy ocenie ma swoje kryteria, każdy sie inaczej ceni, każdego cenią inaczej.
oczywiscie mozesz szukac dalej, napewno są lepsze napewno są i gorsze oferty od podanej.
jest takie powiedzenie: jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma
z mojego punktu widzenia ta kasa na noclegi to by poszla na ... (tu niespodzianka) noclegi...
wiec nie licze tego do dochodu. pracodawca moim zdaniem jest w miare normalny jezeli sam jakas tam kase liczy na noclegi bo moze rozumie ze nie bardzo idzie spac na fotelach... z drugie strony pewnie z jednego odjął zeby na drugie dać ;p
jezeli ktos uważa że to przepych spac po motelach, jego kręgosłup jego sprawa mi nic do tego. poprostu ja na to nie ide.
po drugie musisz dostrzec pewna szanse, wspomniałes ze ma zestaw. będzie potrzebował jakis urlop, czy zachoruje kiedyś (trzeba byc optymista

) i mozesz wskoczyc jak sobie bedziesz na tym dawał rade.
ps nie kazdy sie musial spotkac z taka firma (mowa o 3 i pol klocka) ale SĄ. bez reklamy, bo niepotrzeba ale hurtownia spożywcza, praca od do wkoło komina, czasami tylko po swoim miescie co sie wiaze ze przez półtorej roku kariery mojego szwagra nie miał nocki poza domem.
fakt troche sie nadzwiga, ale nie jest powiedziane ze w tamtej bedzie tylko trasa
Cytuj:
Nie daje GPS do ciężarówki więc wszystko odbywa sie na mapach.
to akurat jest standardem
Cytuj:
Ogólnie czy pan pracodawca nie chce mnie wykorzystać.
jak sie nie dasz.
jak chcesz to zobacz i po tyg albo 2 odejdziesz, najwyzej Ci nie wypłaci...
sam musisz zdecydowac, tu tylko przeczytasz nasze opinie i porownania
pzdr